1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: İngiltere'de 8 Türk (Ortak Kariyer) (Efsane Geri Döndü)

Threaded View

Merhaba ben Manchester United teknik direktörü Caner Varol. Oyuna başlar başlamaz evra'nın yetesizliğini gördüm ve oraya David alabayı 20m Euro gibi bir fiyata transfer ettim. Sıkıştığım zaman orta sahada da değerlendirdim bu oyuncuyu. Devre arasında evertondan gelecek vadeden yetenek forvet arkası ross barkleyi andersonla takas ettim ve wellbecki 2 sene kiralama sözü verdim evertona. Forvet bolluğunda form şansı bulamayan wellbeck için de daha iyi oldu. Devre arasında sözleşmesi sezon sonunda bitece oyunculardan Fernando Llorente ile anlaştık. Sezon sonunda kadromuza katıldı.Sezon boyunca genç oyunculara elimizden geldiğince şans vermee çalıştık. Phil Johnson banko oyuncularımızdan oldu. Nick Powell ve Angelo Henriquez bolca fırsat buldu. İlk sezon transferlerimiz şöyle

kalan bütçemizi sezon sonunda gelmek üzere regenler için kullandık. Barcelona, real Madrid ve Arsenal altyapılarından oyuncularla anlaştık.
    Sezonun başarılı geçtiğini söyleyemeyiz. Şampiyonlar liginde gruplara gereken önemi vermedik ve gruptan çıkamadık. Ligde 2.lik dışında önemli bir derece elde edemedik.
    Last edited by canerzilya : 28.Kasım.2012 at 00:59

Mesaj Yetkileri