Her şey hazır olduğunda sezon başı hazırlık kampına başladık. Oyuncuların antrenmanlardaki istekli tavrı beni fazlasıyla mutlu etti. Antrenörlükte tecrübe kazanmak hakikaten çok eğlenceli bir işmiş.
Hazırlık kampına sakat olan sağ bekimiz Benito Olenski katılamadı ama sezona yetişti, hatta son hazırlık maçında 45 dakika oynadı. 4. stoperimiz Stefan Marinkovic ise hiç oynayamadı ve sezonun ilk maçına da muhtemelen yetişmeyecek. Ara sıra küçük sakatlıklar oldu tabi ancak Marinkovic dışında sezona tam kadro giriyoruz. Son maçta 6 gün sakatlanan Cziommer de sezonun ilk maçına yetişti ancak kondisyon eksikliği olduğundan orta sahada Hayri'yi izleyeceğiz.
Ekonomik bakımdan yetersiz bir kulüp olduğumuzdan hazırlık maçlarında şehir dışına çıkma iznimiz yoktu. Bu nedenle şehrimizin amatör kümede oynayan 2 takımyla ve rezerve takımımızla bir maç yaparak 3 hazırlık maçıyla kampı tamamladık.
Yani her ne kadar bu takımlar bize rakip olamayacak seviyede olsalar da kalemizde hiç gol görmememiz ve çok az şut çektirmemiz sevindirici. Yine de ligdeki takımlar için bir ölçü olarak saymıyorum bu maçları. Onun dışında Godee etkili bir görüntü çizdi, ön direk korner taktiğimizden de 2 gol bulduk, bu güzeldi.
Hazırlık kampı da bitince, ''sezona hazırlık'' kapsamında son bir şey yaptım. nannar hocamdan öğrendiğim, oyunculara değer verme işlemini hallettim. Oyuncuları satılık listesine çıkarmadan, sadece kendi istediğim meblağlara göre onlara bir değer biçtim. Bu sayede geçen seride çok iyi oyuncu satılabiliyordu, bu sene de öyledir muhtemelen. Bu sezon iyi performans gösterirsek bazı oyuncularımı iyi paraya yollayabilirim.
Rezerve de defolu mallar gibi oldu, ''Ne alırsan 1 TL''
Artık sezona tamamen hazırım. Oyuncularım da fiziksel olarak zirveye çıkmak için 2-3 haftaya gereksinim duysalar da mental olarak hazırlar. Yarın yeni sezona başlarız artık. Kendinize iyi bakın, iyi geceler.

''