@burhankemal teşekkür ederim. amblem benimde gerçekten çok hoşuma gitti güzel amblem tasarlamış adamlar kendilerine.

Takım Yarı-Profesyonel bir takım olduğundan ve mali açıdan çok iyi durumda olmadığından ötürü çok büyük bir maaş bütçem yok malesef. Oyun başında haftalık 4.400 Pound bütçe ayrılmış takımı yönetmem için. Transfer bütçem ise 0 Pound. Eski oyuncuların maaş toplamlarının 3.400 Pound olmasından ötürü ve takımdaki çoğu oyuncuyu takımdan gönderememem üzerine takıma sınırlı sayıda takviye yapabildim. Artık kadrodaki var olan yetenekli ayaklar, gençler ve kadroma katabildiğim az sayıdaki kaliteli oyuncuyla bir şeyler başarmaya çalışacağım. Aslında istesem kontratsız şekilde bir çok oyuncuyu kulübüme getirebilirim ama bu oyuncuları oynatmanın tehlikesi istedikleri her an gidebilmek. Yedek olarak kaliteli adamları tutmak istediğinde ise mutsuz olup takım moralini düşürmektedirler. Ondan bu tarz oyuncuları tercih etmedim ve dediğim gibi sınırlı bir takviye yapıp takımdaki yetenekli oyuncularla ve gençlerle iş yapmaya çalışacağım. Aşağıda Transferlerim gözükmektedir.

Transferler

Sezon açılmadan önce Hazırlık maçları ayarlayıp takımı forma sokmak ve para kazanmak istedik. Evimizde oynadığımız Hazırlık maçlarında rakip takım olarak en çok geliri elde edeceğimizi düşündüğümüz takımları seçtik ama maçları ayarlarken yönetimin tahmin ettiği gelirleri elde edemediğimizden bu hazırlık maçlarından mali olarak çok zarar gördük. Seneye hazırlık maçlarını deplasmanda oynama kararı aldım.

Hazırlık Maçları

Takımın başına geldiğimde var olan asistanımı kovdum. Bunun başlıca sebebi ise kendisinin özeliklerini piyasadaki bana gelmeyi kabul edecek diğer asistanlarla karşılaştırdığımda aynı ücrete daha iyi yardımcı olabilecek birini getirmektendir. Kendisiyle karşılıklı olarak sözleşmesini fesih edip kendisi takımdan ayrılmıştır. Ayrıca yönetimin bana müsaade ettiği 2 antrenör çalıştırma limitini ise takımda antrenör bulunmamasından ötürü 2 adet kondisyonu yüksek güç ve aerobik çalıştırabilecek hoca tutarak doldurdum. Kaleci antrenörü ve Fitness antrenörü tutma hakkım olmadığından o bölgelere takviye yapamadım ama takımda hali hazırda oyuncu/antrenör olan kalecim var onunla idare ediyorum kaleci antremanları konusunda. Kalan antremanlardan ise asistanım sorumlu. Bana verilen yetkilere binayen ayrıca 2 adette ingiliz gözlemci ile anlaştım.

Oyuncularıma oynadıkları bölgeye binayen kişisel antreman yüklemesi yaptırmaktayım ve oyuncularım kendilerini geliştirebildikleri kadar geliştirmektedirler. Sezon açıldığında kişisel antremanların faydasını göreceğime inanmaktayım.

Takıma herhangi bir tıbbi eleman alma iznim olmadığından ötürü sene başında sakatlanan oyuncularım da mecbur ilçe devlet hastanesine kaldırılarak orada tedavi görmekteydiler. Ama sezon başlamak üzereyken takıma bir doktor kazandırma izni alarak kendi sağlık birimimizi de kurduk.