Okulunu bitirip asker ocagının yolunu tutan menejerimiz askerliginin bitmesi ile bir süre işsiz kalır..Yolunda gitmeyen işler nedeni ile Şenol Güneşle kopma noktasına gelen Trabzonspor menejerimiz için bir umut ışıgı olur fakat fazlasıyla umutsudur. Kaybedecek birşeyim yok zaten işsizim diyen genc adam cvsini klübe bırakıp evinin yolunu tutar .Aradan gecen haftalar sonra başvurusunu inceleyen Sadri Şener zarfın icinde cv ile beraber bulunan mektubu alır ve okur.Mektupta; "Genç yaşımda Trabzonspor gibi bir klübün teknik patronu olmayı istemek birçok kişi için gülünç kaynagıdır fakat hayatım boyunca hep yarışmacı ve rekabete hazır olmuşumdur hayat felsefem şartlar ne olursa olsun pes etmeyip elimden gelenin çok daha fazlasını yapmaktır. Başkanım taraftarı oldugum klüp zor günler geçiriyor belki ben görev alamayacagım ama lütfen Şenol Güneş'in yerine gelecek menejer korkmasın çünkü İkinci olan ilk kaybedenrdir" yazıyordu.

ve beklenen oldu Şenol Güneş görevinden ayrıldı. şimdi gözler Başkan Sadri Şenerde

Trabzonspor klübünde çok sıcak saatler yaşanıyor Başkan genç menejere süpriz bir şekilde görev vermeyi planladıgını açıkladı.

Ve bir rüya gerçek oldu genc adam Trabzonspor koltuguna oturdu. Şimdi gözler klüpte neler yapacagı konusunda birçok kişi ve ulusal medya klübün büyük bir hata yaptıgını söylüyor.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum

kabul ediyorum paint terk ama aceleye geldi