-
Altyapı ve Antrenman Tesisleri Geliştirme
Şu an FB ile 4. sezondayım. Daha önce tesisleri 1'er kere geliştirdim ve ikisi de Top Training ve Top Youth Facilities durumundaydı. Bu sene bir kere daha geliştirme yaptım ve tamamlandı ama hala ikisi de top olarak duruyor. Antrenman tesislerinde Top Training Facilities son kademe diye biliyorum ama Youth tesislerin Excellent olması gerekmez miydi? Yoksa hepsinin kendi içinde ayrı kademeleri mi var? Konu hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz? Konu ile alakalı rehber aradım ama tam istedğim şekilde bulamadım. Tüm tesislerin sıralaması ne şekilde oluyor ve zaten Top Training Facilities geliştirince nasıl bir katkısı oluyor. Bu konu hakkında hazırlanmış bir rehber varsa o da çok iyi olur.
Bir de 85 milyon Euro bilanço olmasına rağmen genç yetiştirme ağı ve genç antrenötlüğü'nü geliştiremiyorum, yönetimle bunun hakkında görüşme seçenekleri kapalı durumda. En son 2. sezon sonunda geliştirme yapabilmiştim. Bunun sebebini bilen var mı?
Hatta FB ile tüm bu tesis ve bağlantıları son seviyeye kadar çıkartabilmiş bir arkadaş varsa onun tecrübeleri de çok yardımcı olur
.
Mesaj Yetkileri