1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Bir gün değil, Her gün BEŞİKTAŞ | 2.Sezon

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Niye kimse mesaj atmıyor yahu Neyse devam edelim biz.

TK 1.Maç | Beşiktaş 4-0 Ç.Rizespor
    .
    Spoiler: İlk 11'ler 

.
    .

.
    Yeni transferlerimiz Cale ve Aykut'un forma giydiği karşılaşmada 4-0 gibi farklı skorla üç puanı kazanan ekip olduk. Yavaş yavaş taşlar yerine oturuyor. İsmail Köybaşı'da sakatlıktan kurtuldu. Yavaş yavaş maçlarda oynatmaya başlayacağım.
    .
    TK 2.Maç | Kasımpaşa 0-3 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Rize galibiyetinden sonra Kasımpaşa deplasmanında da 3-0 gibi net skorla galip ayrıldık. Gruba ikide iki yaparak iyi başladık.
    .
    Bu maçta sakatlanan Necip Uysal 8-10 gün sahalardan uzak kalacak.
    .

.
    MURAT CEYLAN BEŞİKTAŞ'TA!
    .
    Sezon sonu kulübü ile sözleşmesi bitecek Murat Ceylan ile anlaştık. Cale ve Aykut Demir'den sonra üçüncü transferimiz oldu. Oyuncuyu rotasyona gittiğim maçlarda kullanacağım. Kadro derinliği açısından iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum. Böylece devre arası transferini tamamladım. Gelecek sezon için ortalama bir sağ bek , Necip ve Oğuzhan'dan sonra orta sahaya üçüncü bir isim ve forvet transferi yapmayı düşünüyorum. Özellikle orta sahaya iyi bir isim alabilirim.
    .

.
    TK 3.Maç | Manisaspor 0-2 Beşiktaş
    .

.
    .

.
    Fazla söze gerek yok. Gerekeni yaparak bu deplasmandan da galip ayrıldık. Sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçını da kazanarak liderliği garantilemek istiyoruz.
    .
    TK 4.Maç | Beşiktaş 2-0 Kasımpaşa
    .

.
    .

.
    Bu maçı da kazanarak 4'te 4 yaptık ve grup liderliğini garantiledik. Yarı finaldeyiz. Kalan iki maçta sakatlıktan yeni çıkmış ve oynamayan oyunculara şans vereceğim.
    .

.
    TÜRKİYE KUPASI | GRUP A
    .

.
    Diğer güncellemede yayınlayacağım dört karşılaşma. İBB maçını kazanarak hem ligde ikinci yarıya başlamak, hemde iyi gidişatı sürdürmek istiyoruz. İBB maçı çok kritik. İnşallah kazanırız.
    .

.
    Bu arada Atınç Nukan'ı sezon sonuna kadar Akhisar kiraladı. Maaşının tamamını Akhisar ödeyecek.

Sezon başı Emre Özkan, Koray ve Mertcan'ı başka takımlara kiralamıştım.

Mehmet Akgün Kayserispor'a transfer oldu.

Devre arası transferi sonlanmadan Mehmet Akyüz ile de yolları ayırmayı düşünüyorum.

Sinan Kurumuşu da başka bir takıma kiralamak istiyorum.

Sezon sonu Mc Gregor, Escude ve Niang ile ipler tamamen kopacak.

Duruma göre Hugo Almeida'yı son sezonunda satabilirim.
    .

.
    Last edited by Mamadou : 25.Nisan.2013 at 21:00

Mesaj Yetkileri