-
23.Haziran.2013, 10:14
Italya Serie A Problemi
Serie A'da yaşadığım problemi söylemeden evvel 6+0+4 yabancı kontenjanının Türk futbolunu 20 yıl geriye götürdüğünü söylemek istiyorum. Oyunun oynanabilirliğini mahvettiğini söylemeye bile gerek yok. Mantık olarak yabancı oynattığım pozisyonun yedeğini yabancı almaya çalışırım. Misal Muslera'nın yedeği, Ujfalusi'nin yedeği ya da Sneijder'in yedeği gibi. Yeni sezonda böyle bir şansımız kalmıyor. N'apayım, Sneijder'e yedek Mesut Özil'i mi alayım, hile yaparak... Ve doğal olarak CA'sı 120 olan ballwinning bir ortasaha oyuncusu bile 6-7 milyondan başlıyor! REZALET!
İkinci olarak Serie A'da yaşadığım garipliğe gelecek olursam, birkaç hafta sonunda yedek sayım 12'ye çıktı lig maçlarından. Şu anda arka planda Fiorentina maçı oynanıyor ve yedek sayım 10. O kadar yedeğim yok, sakatlar. Galatasaray'da 16 puan fark atmama neden olan, -ki Sneijder sakatlıktan dolayı sadece 16 maç oynadı, taktiğim Milan'da tutmadı. Tutmadı az olur, son üçteyim şu an!
Nedir bu oyundan çektiğimiz? Yeter vallahi yeter. Seneye almayı kesinlikle düşünmüyorum.
Bu arada 33 yaşındayım ve disket versiyonlarından beridir oynarım. Son iki yılda, özellikle bu yılda dibe vurduğunu söylemek istiyorum.
Mesaj Yetkileri