-
04.Ağustos.2013, 00:41
İlk menejerlik deneyimim başlıyordu.Heyecanım kelimelerle anlatılmazdı.Belki bu kulüple hep devam edip bir dünya devi yapabilirdim yada kendimi geliştirdikten sonra başka teklifler alabilirdim.Bu düşünceyle e-mailime baktım.Adres yazıyordu :
Adresse
US Créteil-Lusitanos Football
1 rue Vasco de Gama
94046 Créteil Cedex
Téléphone
01 43 99 00 06
France
Bu adresi bir kağıda yazıp Fransaya uçak biletimi aldım.Ve yatağıma uzanıp uyumaya başladım.Sabah saat 10:30'da uçak kalktı.Pencereden dışarı baktım, ne kadar çok memleket, ne kadar çok Allah'ın dağı var diye söylendim.Dışarıyı böyle seyrederken yanımdaki 35-40 yaşlarında bir adam sordu :
-Merhaba ben Osman Tanır, emekli asistan menejerim.Buraya tatile geldim.Siz ne iş yaparsınız ?
+Bende lisansımı yeni almış bir menejerim,Fransa'dan bir teklif aldım.
-Ooo öylemi, peki bir asistanınız var mı ?
Bu soru beni düşündürdü.Kulüpte elbet bir asistanım olacaktı ama Türk olacakmıydı ? Tabiki de hayır.Olsa bile takım değiştirdiğimde o yanımda olmayacaktı belkide bana kalıcı asistan lazımdı.
+Maalesef yok, şey siz futbola dönmek istermisiniz ?
-Teklif kabul edildi, Fransızca biliyorum.Size yardımcı olabilirim belki.Kulüpten maaş verirlerse olur.
+Tamam şartlar uygun, o zaman ben kulübü arayıp bilgilendiriyim.
Telefonumu elime aldım ve kağıttaki numarayı aradım :
+Hello
-Buyrun
+Aaa Mustafa Bey siz misiniz ?
-Evet siz kimsiniz ?
+Berk Gördü hani şu tekl...
-Buyrun Berk Bey, ne arzu etmiştiniz ?
+Oraya gelirken yanımda bana çok lazım olacak bir yardımcımı getiriyorum, sakıncası var mı ?
-Hiç sorun değil, başkanı bilgilendiririm.
+Yalnız bir şartı var : Maaş
-O hiç sıkıntı olmaz.İsmini alıyım beyfendinin.
+Osman,Osman Tanır
Diyip telefonu kapattım.Ve ilk anons yapılmıştı :
-Uçağımız France Interational Havaalanına girmiştir.
Last edited by 5267 : 04.Ağustos.2013 at 01:15
Mesaj Yetkileri