Atl. Madrid Sezonu Açıyor
Aramıza yeni katılanların Profilleri ;
Abdallah Yaisien
Bonservi bedeli ödemeden transfer ettik 3 senelik sözleşmeye imza attı. Xerez'e kiralık olarak gönderdik.
Aleksandar Kolarov
Ofansif sol bek Filipe'nin yediği olarak 1 senelik kiraladık.
David Ospina
Thibaut Courtois'nın kirası bitti ve tekrar kiralamak istedik ancak Chelsea göndermedi. Onun yerine as kalecimiz olacak bonservis bedeli ödemeden 4 senelik sözleşme imzaladık.
Diego Lugano
Biraz zorunluluktan yaptık diyebilirim bu transferi. Ancak Lugano tecrübesiyle çok şey katacaktır takıma 1 sene kiralık olarak kadromuza kattık.
Emmanuel Emenike
Transfer yapacak bi bütçemiz olmadı. Adrian'ın satışı ve Diego Costa'nın kötü formundan sonra Falcao'nun yanında oynayacak bi forvet ararken kiralık listesinde gördüm ve Emenike 1 sene kiralık olarak takımımıza katıldı.
Koray Günter
Dortmund'un genç stoperi hep takip listemdeydi zaten. Dortmund sözleşme imzalamak için geç kalınca araya girdik ve onu da bonservis ücreti ödemeden kadromuza kattık 5 senelik sözleşmeye imza attı. Ve Rayo'ya kiralık olarak gönderdik.
Micheal Essien
Kiralık listesinde görünce sakatlık problemine rağmen dayanamayıp 1 senelik kiraladık. Tecrübesiyle iyi işler yapacağına inanıyorum.
Ola Toivonen
O da aramıza kiralık olarak katılanlar kervanından. Falcao,Emenike,Lukaku'dan sonra 4.forvetim. Diego Costa yı satmayı düşündüğüm için almıştım onu ancak Costa elimizde kaldı. Kupa maçlarında forma şansı bulabilir veya bi sakatlık durumunda.
Raul Albiol
Bu sene yaptığımız transferlerin içinden en içime sinen ve en çok iş yapacağına inandığım transfer Raul Albiol, 1 sene kiralık olarak kadromuza kattık. İyi form gösterirse seneye transfer olabilir belki.
Romelu Lukaku
Genç isim de Emenike'yle değişmeli oynayacak. O da 1 senelik kiralık olarak top koşturacak Atl Madrid'de.
Hazırlık Maçlarımız :
Yine hepsini asistanım yönetti. Takımın moral bulması açısından kolay takımlarla oynadık maçlarımızı.
Granada ilginç bi takım cidden. Kariyerlerimin hepsinde böyle başa oynadı hep