-
Ben FM 12'de hangi pozisyonda gol olup olmayacağını anlıyordum, o yüzden bu oyundan daha iyi olduğunu savunamam. Zaten 2 tane falan kariyer yapmışımdır onlar da 3-4 sezon sürmüştür. Özellikle bug taktiklerle 2-3 yılda şampiyonlar ligini alabildiğin bir oyundu. FM 12'de oyuncuların saçma sözleşme talepleri beni oyundan soğutmuştu.
FM 13 ise tam bir fiyaskoydu benim için, 3d maç motorundaki saçmalıklar yüzünden Kasım ayında aldığım oyunu Mart ayında oynamaya başladım diyebilirim. Onda da 1 kariyer ancak yapmışımdır ve 4 sezon sonra bıraktım.
FM 14 ise bence maç motorundaki birçok saçmalığa rağmen gayet zevkli, betada başladığım oyuna devam ediyorum, çok fazla vaktim yok şu an 7. sezondayım. Maç motorunda gerçekten çok saçma şeyler oluyor ama ben genel olarak oyundan zevk alıyorum. Özellikle taktik yaparken kesinlikle hazır taktik kullanmıyorum, taktiğimi de deneme yanılma yolları ile geliştiriyorum. Evet bu süreçte insanın sinir krizi geçirmesine sebep olan olaylar oluyor ama sonuçta mutlu sona ulaşıyorum. Hepimiz para verdiğimiz için sorunsuz oyun istiyoruz size de oyundan nasıl zevk alamazsınız diyemem, ben bir şekilde zevk alıyorum. Ama benim genel düşüncem bu oyun 12'den daha iyi. Sırf sözleşmelerdeki gerçeklik bile yeter benim için.
Mesaj Yetkileri