Anket Sonuçlarını Görüntüle: San Marino Dünya Kupası eleme gurubunda Napabilir?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gol Atamaz

2 9.52%
  • Sonuncu Olur

7 33.33%
  • Malta ve Kıbrısı geçip 4. Olur

10 47.62%
  • Nirvanaya Ulaşır

2 9.52%
1 ile 30 arası toplam 621 sonuç

Konu: Peri Masalının En Güzel Günleri/San Marino 5.Sezon

Threaded View

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Default Peri Masalının En Güzel Günleri/San Marino 5.Sezon

San Marino veya resmî adıyla Ulu San Marino Cumhuriyeti (İtalyanca: Serenissima Repubblica di San Marino) Güney Avrupa'da İtalya Yarımadası içerisinde Apenin Dağları'nın küçük bir tepesinde bulunan bir ülke. Hiçbir denize kıyısı olmayan ülke, Avrupa'nın beş mikro devletinden biridir.[2]

Dünyanın en eski ülkerinden biri olan San Marino, Roma İmparatorluğu İmparatoru Diocletianus'un Hristiyanlara işkence etmesi üzerine 3 Eylül 301 tarihinde Dalmaçyalı[3] Hıristiyan bir taş ustası olan Marinus tarafından kurulmuştur. 61,2 km²'lik yüzölçümüne sahip olan ülke dünyanın en geniş 220. ülkesidir ve dünya alanının %0.01'inden daha azını kaplar.[4]

San Marino Calcio, San Marino'da bir futbol kulübüdür. San Marino'da yer almasına rağmen İtalya liglerinde oynamaktadır. 1960 yılında kurulan ve açık mavi-beyaz renklere sahip olan kulüp 1983 yılında şimdiki adını almıştır. Vikipedi
    Arkadaşlar sizcem ricam ilk San Marino kariyerim gibi bana destek vermeniz güzel bir sunum olucak Seri-Ada photoshop kullanmayı düşünüyorum Forum kurallarını okudum,Kabul ediyorum
    Last edited by Selim Atalay : 24.Ocak.2014 at 23:28 Reason: Başlık Değişimi

Mesaj Yetkileri