1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Dipten kaçış - 4.lig macerası Portsmouth

Threaded View

---------------------------DEVRE ARASI:--------------------------

İşler iyi gidiyor.Kıran kırana bir mücadele sonucu avarajla liderlik koltuğuna oturduk.İlginç bir şekilde 3 takımda 48 puana sahip.Sondan bir önce Northampton'a yenilmesek puan farkını açabilirdik.İlk yarıdaki performansımızı sürdürürsek bir üst lig kesin gibi.Ancak 2.yarı fikstürünün biraz daha zor olduğunu söylemek gerek.

BİRİNCİ YARIDAKİ EN İYİLER

1-Bondz N'Gala:İlk yarıda beni bile şaşırtan bir performans gösterdi.Savunmada rakiplere nefes aldırmadı.Üstüne üstelik 25 maçta 10 gol 2 asisti var.Bir ara gol krallığında 2.sıraya kadar yükselmişti Defans göbeğinin belkemiği oldu diyebiliriz bu arkadaş için.Daha uzun bir süre kadromda olacak gibi.

2-Simon Fery:Sezonun başında en çok beklentim olan oyuncuların başında olduğunu söylemiştim.Bizi yanıltmadı ve tam bir istikrar abidesi oldu.Tam 17 asistle ligin asist kralı.

3-Anthony O'Connor:Kiralık oyuncumuz beklediğimizden de iyi bir ilk yarı çıkardı.Takımın en istikrarlı oyuncusu.Kötü oynadığı maç hatırlamıyorum.Sağ beke ilaç oldu.

HAYAL KIRIKLIKLARI

1-Ashley Harris:Kendisinden büyük beklentilerimiz var.Verdiğim şansları iyi değerlendiremiyor.Sağlam oynadığı bir maç bile yok.Kendinden daha yeteneksiz forvetler çok daha iyi işler çıkarıyor.Umutları boşa çıkarmaması ve önümüzdeki yarı çok çalışması gerekiyor.

2David Connolly:Tecrübesiyle takıma çok yardımcı olacağını düşünüyorduk.18 maçta 9 gollük performansına rağmen saman alevi gibi bir maç çok iyi ise 2 maç yokları oynadı.Onu listemize almamızın sebebi beklentimizin çok olması.

3.Romain Padovani:Çok güvendiğimiz bir isimdi.Kadroda bolca yer buldu.Şansları adeta çöpe attı.İkinci yarıda yerini yeni transfer Morgaro Gomis'e bırakacak gibi gözüküyor.

Last edited by realmrxa : 04.Şubat.2014 at 03:09

Mesaj Yetkileri