Merhabalar arkadaşlarım ;

Kısa bir aradan sonra tekrardan kariyer açmaya ve sizlerle paylaşmaya karar verdim. Bi önceki Aston Villa kariyerim, yeni güncellemeye alışamadığımdan dolayı yarım bırakmıştım. Fakat bundan sonraki süreçte bol bol pratik yapıp, oldukça başarılı sonuçlara ulaştığımı söyleyebilirim.
Bu sefer ki rotam Fransa olacak. Ligue 1’in sürprizlere açık bir lig olduğunu düşünüyorum. Takımların oyun stili de benim kafamdaki sisteme uygun. O yüzden kendime takım bulmakta pek zorlanmadım. Hollanda liginden sonra en çok potansiyelli genç oyuncuya sahip lig olarak gözüme çarptı. Küçük-büyük demeden birçok kulübün altyapı olanakları ve sistemleri oldukça yeterli ve kuvvetli durumda.
Ben de genellikle genç isimlerle oynamayı sevdiğim ve futbol anlayışıma uygun bir oyun sergilenen bu ülkede, oldukça keyifli ve eğlenceli vakit geçireceğimi umuyorum. Umarım bunu sizlere de güzel bir şekilde aktarabilirim.

Fazla uzatmadan takımımı tanıtayım sizlere ;

Olympique Gymnaste Club de Nice-Côte d'Azur, yani bilinen ismiyle OGC NICE

1904 yılında kurulmuş ve Fransa futbolunun en köklü ve mazisi bol kulüplerinin başında geliyorlar. Daha evvel 4er kez Ligue 1 ve 2’yi kazanmışlar. 3er kez de Coupe de Ligue’yi müzelerine götürmüşler.

Başkan Jean-Pierré Rivere de kulübünü oldukça seven ve her türlü imkanı sunabilecek güce sahip bir patron. Umarım onunla da iyi geçiniriz.
Kulüp daha önce Bakari Kone, Hugo Lloris, Loic Remy, Ederson gibi bilindik isimleri dünya futboluna kazandırmış.

Hedeflerim ;

1- 2, maksimum 3 sene içerisinde Ligue 1’de şampiyonluk yaşamak. ( Son şampiyonluğumuz 1959)
2- Altyapıdan genç oyunculara şans vermek ve mevcut potansiyellerini ortaya çıkarmak
3- Coupe de Ligue’yi kazanmak
4- Avrupa Ligi’nde gruplardan çıkmak
5- Kulübün maddi yapısını bozmamak ve gelece yönelik transferler yapmak.

2016’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası da bize oldukça önemli bir şey kazandırdı. O da yeni stadımızı “ ALLIANZ RIVIERA “ . Yaklaşık 36.000 kapasiteli, ultra modern bir mabed. Tutkulu ve elit diyebileceğimiz taraftarlarımızla birlikte mabedimizde, rakiplerimizi dize getirmek istiyoruz.
Şuanda eski stadımız Stade du Ray’de oynuyoruz. Eylül 2013’te yeni stadımıza geçiş yapacağız.

[YOUTUBE="EcNlhcadSks"]TUTKULU VE GÖRKEMLİ TARAFTARLARIMIZ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE="vCozi6-Hp0c"]TAKIMIN MASKOTU OLAN KARTALIMIZ[/YOUTUBE]

Takım tanıtımı ve taktiği de kariyer onaylandıktan sonra paylaşacağım