Mantova ile ilk haftamız!

Takımın başına yeni geçmiştim. Menejerlik kurslarından öğrendiğim bilgiler bana yardımı olacaktı elbette ama ilk görev ilk heyecan olduğu için pek kolay olmuyordu. Takımı tanıma amacıyla personeller ile kısa bir toplantı gerçekleştirdim ve herkese belli bir görevler verdim.

Asistanıma rakip oyuncu talimatları ve hazırlık maçlarını ayarlama görevi verirken antrenörlerime antremanda belli bir süre bireysel daha sonra takım olarak çalıştrabilecek birkaç liste vererek bunları uygulamalarını istedim.

Doktorlar'dan sakatlık listesi alıp bir inceleme yapmalarını ve ne kadar süre sakat kalacaklarını ve iyileşeceklerini dair bilgi isterken gözlemci arkadaşlarımı birkaç yere göndererek oyuncu aramalarını istedim.

Beklediğim an gelmişti ve hazırlık maçları beni bekliyordu. Taktiksel olarak oyuncuları bilinçlendirdim ve dizilişimizi çalıştığımız gibi uygulayarak ilk maçımıza başladık. Takım gayet iyi oynuyordu ve taktiğime çabuk alışmışlardı. Her geçen maç takım iyice ısınıyor ve paslarımız sıklaşıyordu!

Birkaç oyuncu hazırlık maçlarında ön plana çıkardık eksik bölgelerimizde su üzerine çıkmıştı. Defans takviye yapılmalıydı ve bu uyumsuz defans sorunu aşılmalıydı...

Bu sorunlar ile uğraşırken birde Seri C Cup çıktı başımıza! Takımı burada deneyip lige hazırlamayı düşünüyordum bu yüzden taktiğimiz aynıydı ve ilk maçımıza çıkacak düzeye gelip kondisyon tazeledik.

- 1. Maç -

Takımımız ile ilk resmi maçımız ve heyecanlar dorukta! Yeni menejer olarak neler yapabileceğimiz gösterme maçıydı ve iyi başladık ve oyunumuzu devam ettirerek hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Umarım böyle devam ederiz.

- 2. Maç -

İstediğimizi gibi oynayamadık ve bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince rakip takıp üstümüze fazlasıyla gelmeye başladı. Atamayana atarlar sözü devreye girdi diyebiliriz. Sağlık Olsun!

- Grubumuz -

- Transferler -

İstediğimiz düzeyde futbolcu alamasakta işimizi görebilecek türden oyuncuları kadromuza kattık. Gönül isterdi satın alalım fakat paramız ancak birine yetti.

Spoiler: Profiller 

- Önümüzdeki Maçlar -

Sizce nasıl bir performans sergileriz ?