1 ile 30 arası toplam 889 sonuç

Konu: Twitter Açıldı - Youtube Tekrar Kapatıldı !

Threaded View

  1. #11
    Del Piero_10 Misafir

    Default

    Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Del Piero, amacın nedir?

    Ne dememizi bekliyorsun bu paylaşıma? Teröristlerin başı ezilmeli. Bu ülkenin birliğine tehdit oluşturacak her şeyin önüne geçilmeli. Bizans oyunlarıyla mı yapılmalı bu ama?

    Sen hem teröristlerle memleket pazarlığı yapanı destekle -ki sonra önümüze "anneler ağlımıyor" demagojisi ile önümüze sun- sonra da "bakın burda da teröristler var, Berkin falan" diye önümüze saçma sapan bir şey koyuyorsun.

    Buraya gelip "biz yalandan savaş çıkartmazsak onlar çıkartacak" gibi saçma sapan şeyler söyleyen de sendin. Savaş dediğin şey bağımsızlığın ve egemenliğin tehdit edilirse düşünülür. Bizans oyunlarıyla savaş çıkartmayı da destekleyen sensin. Sonra gelmiş burada "kandile girelim diyenler şimdi hede hödö" diye yine saçma sapan şeyler sunan da sensin.

    Her yeriniz çelişiyor. Savunacak argümanınız bile artık komik şeylere dayanıyor. Yukarıdaki fotoyu koymanın amacı da zaten bu. "Savunacak bir şeyim kalmadı, dhkpc'den gireyim bari" diye acizliğe düşmüşsün.

    Komiksin. Ama bunlar daha iyi günleriniz. Feto olayında duyduğunuz utancı, pişmanlığı bir kez daha duyacaksınız.

    2+2 nasıl 4 ediyorsa, bu da öyle kesin bir olay. fuatavni'nin dediğiyle bitireyim:

    Korkma, titre (burada sımayl olacak ama neyse)
    Kiminle savaşırsan onunla masaya oturursun. Bu masaya oturduklarından hazzettiğin anlamına gelmez. Bu savaşı Ak Parti değil onların karşısında duran zihniyet başlattı. Hükümet, milletin belli bir kısmı tarafından 'kötü adam' ilan edileceğini bile bile başkalarının ettiğini temizlemeye niyetlendi ve elini taşın altına koydu.

    Gelelim dhkpc'ye. Gezi Parkı olaylarının ilk gününde o konu başlığına yazmıştım. Bu olayların önünü komünist, marksist terör örgütleri çekiyor, oraya hükümet devrilecek gazı ile giden 'akıllı telefon kullanan devrimciler' sadece o örgütlere vagon oldu.

    Ülke siyasetini gezi protestoları ile takip etmeye başlayanlar, komünizmin kirli tarihinden de habersizlerdi haliyle. Durum böyle olunca red hack gibi ne üdüğü belirsiz organizasyonlar 'sevgi kelebeği', yağmacılar 'çiçek çocuk' oldu.

    Ortaya da böyle garabetler çıktı


    futavni dediğin nedir bana söyler misin? Şakirt, maklube bilmemne diye çağırdıklarınız şimdi en muteber adamlar olmuş. Uçak biletleri çoktan hazır, 30 Mart'tan sonra kaçabilirlerse yurtdışına kaçacaklar, olmadı turpun büyüğünü yiyecekler. Adam(lar) mahlas kullanıp oturma organından hikayeler yazıyor, bazıları da 'vaybee' neler varmış diye tepki veriyor. İnanın o koyun dediklerinizin algısı bunların peşine takılan elitlerden daha açıktır. Adamın başbakan danışmanı olduğuna inanan bile vardı.

    Ağaca dayanma kurur, insana dayanma ölür. Ben buna inanırım. Bu bir davadır, davaya kim hizmet ederse benim gözümde muteberdir, kim ihanet ederse pul kadar değeri kalmaz. Bu benim için olduğu kadar, diğer 'koyunlar' için de böyledir.
    Last edited by Del Piero_10 : 28.Mart.2014 at 20:25

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •