1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Bülent KARA - Gençlerbirliği

Threaded View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Default Bülent KARA - Gençlerbirliği

Kariyerimize Gençlerbirliği SK ile başlamayı tercih ettik. Bana göre Türkiye liginde 3 büyüklerden sonraki en iyi takım olarak görüyorum. Mevcut manager Mehmet ÖZDİLEK kovuldu ve yerine ben geçtim. Takımı şampiyon yaptığımda muhtemelen beni affedecektir. bu arada bunu para için yapmıyorum. emin olun klüpten hiç maaş almıyorum. kazandığım tüm para vakıflara... (birde kazandığımız parayı harcayabileceğimiz bir ek sayfa yapsalardı ne iyi olurdu.)

Kulübümüzün geçmişteki tarihi başarılarına genel bakış.
    Göründüğü gibi pek iç açıcı değil. ama bu gidişatı düzeltmek için buradayız.

Kadromuz göreceğiniz üzere çok sade. lig şampiyonluğu için elbetteki yetersiz. Bu sorunu Başkanımızın transfere yapacağı yatırımlarla çözebileceğimizi umuyordum, ancak biz Anadolu takımıyız ve bütçemiz kısıtlı.

E bizde bu ayrıntıyı göz önünde bulundurarak ucuz ve iyi oyuncular transfer etmek istedik. ancak gel gör ki transfer etmek istediklerimiz bizi pek tercih etmedi. (hepsi bir gün pişman olacak )
    Sezon başlangıcı için yerli bir defansa ihtiyacımız vardı. iyi bir araştırma sonucu geleceğinin parlak olduğunu düşündüğüm Efe Halil Özarslan'a mütevazi bir teklif götürdük. sağ olsun hiç bizi kırmadan bugününü borçlu olduğu ve altyapısından yetiştiği kulübüne hayır demedi ve aramıza katıldı.

Sonraki transferimiz ise daha önceki oyun tecrübemden tanıdığım kısa sürede gelişen hatta milli formaya kadar yükselen bir genç yetenek Fatih Turan'dı.
    Onda da vatan özlemi midir nedir zaten gelmek için can atıyordu. Bizde kendisini Gökhan Gönül'ün bir aylık maaşı bile etmeyen bir bedelle (ileride onun yerini alacağına eminim) Ankara 19 Mayıs stadına ayak bastırdık.
    Last edited by Rapallo : 21.Mayıs.2014 at 10:52

Mesaj Yetkileri