Karabükspor rakibinden takım değeri olarak yaklaşık nerdeyse 2 kat üstün durumda fakat olaya bir de şöyle bakmak lazım , tarihinde ilk defa Avrupa maçına çıkacak bir Anadolu kulübünün ne kadar başarılı olmasını bekleyebiliriz ? Bu takımın yerinde olması gerekenler kendilerini düşürdükleri durum yüzünden hazır halde olmayan bir Anadolu takımı boy gösteriyor tabi ben hazır olmadığına inanmıyorum onlarda Cas'tan döneceğine inanmıyorlardı her neyse, Rosenborg ülkesinde son yıllarda düşüş yaşamaya başladı ve rahat yendiği takımlara puan ve puanlar veriyorlar.
Onlarda da çalkantılar var gibi en etkili isimleri geçen sezon Karabükspor'da oynayan Pedersen buda diğer ilginç detaylardan biri.

Şanslara gelirsek ; Rosenborg Avrupa deneyimi olan bir ekip olduğu için %51 kağıt üstünde favori olabilir ama Karabükspor'un oyuncu topluluğuna ve Tolunay Kafkas gibi bir isme sonsuz güvenimden dolayı Karabükspor'un turu geçmesini bekliyorum.

Elenir veya eler ne olacağını sonuçlar gösterecek ama Karabükspor'u anlayışlı karşılamak gerek bu sezon için ilk kez katılan bir ekip ve taraftarları bile normal seyrettikleri maçın dışında hisler yaşayacak ne yaptıklarını bir süre anlamayacaklar. Destek vermeleri gerekirken ilklerin heyecanına kapılıp bunu unutabilirler.
Futbolcular da taraftarlar gibi bu heyecanı en derinden hissedecek insanlar.