- YENİ SEZON - 2016/2017 -

Yeni sezona, yeni başkanla giriyoruz. Ekrem Gündoğdu adlı iş adamı Ünal Aysal'ın yerine Galatasaray Spor Kulübü Sportif AŞ'nin başkanlık görevine getirildi.

Başkanla tanıştık, kaynaştık. Oldukça kafa adammış kendisi. Havadan sudan konuşurken sözleşme işini de hallettik. 3 yıl daha burdayız

YENİ SEZON FİNANSAL YAPI VE BÜTÇEMİZ

Efsanevi bir sezonun ardından, yeni sezona sağlam bir finansal yapılanma ile giriyoruz. Transfer ve maaş bütçesi oldukça tatminkar görünüyor. Artık burdan sonrası bana ve teknik ekibime kalmış. En doğru hamleleri ve takviyeleri yaparak, geçen sezon performansımızı devam ettirmek istiyoruz.

YENİ YARDIMCIM : MAURO TASSOTTİ

Tugay Kerimoğlu ile yaşadığımız anlaşmazlıktan ötürü kendisiyle çalışmama kararı aldık. Yönetimden, İnter kariyerimden arkadaşım olan dünyaca ünlü taktisyen ve teknisyen olan İtalyan Mauro Tassotti'yi istedik. Yönetim de bu bağlamda görüşmelerde bulundu Milan kulübüyle. Sonuç olarak, teknik olarak arkamı da sağlama almış bulunuyorum

LİSANSLI ÜRÜN VE KOMBİNE SATIŞLARI

3 sezonda yakaladığımız müthiş başarılar sonucu taraftarlarımız da bize daha çok inanıyor ve katkıda bulunuyorlar.

AVRUPA'DA VE DÜNYA'DA GALATASARAY

- İtibarımız kıtasallıktan çıktı ve artık dünya çapında takımlar arasında 7.sıradayız. Bu da özellikle transferde çok işimize yarayacak.

- En zengin kulüpler arasında ise şuan 23.sıradayız. Fakat iki sezon içerisinde bunu daha da yukarılara çekmeye çalışacağız.

- Geçen sezonki ŞL şampiyonluğu ve namağlup sezon, ülke ve kulüp katsayısını da yükseltti. Takımımıza ve ligimize de bu olumlu olarak yansıdı.