oyuncunun profesyonelliği burada ön plana çıkıyor,oyundaki hata bütün oyuncularda görülmesiyle olur.mesela sakatlıklar adam ayırt etmeden gerçekleşiyor,en sağlam adam bile antrenmanda sakatlanıyor.bunun bi hata olduğunu kabul ediyoruz,ancak bütün oyuncuların mızmızlanmadığını kendin de söylüyorsun.oyuncunun profesyonelliği nedir? karakteri nedir? ManU'da James Wilson potansiyeli yüksek bir forvet,avrupa kupaları göz önüne alındığında klüpten yetişmiş-ğlkeden yetişmiş oyuncu statüsünde ilk onbire alınacak oyunculardan,para verip alamazsın ManU'dan ama oyuncu serbest kaldı, sebep??? oynatılmaması.oyuncu iyi bir forvet ama sürekli oynamak isteyen bir karakteri var.kendi klübünden serbest kaldığında huyunu biliyordum,serbestken sözleşme imzaladım,Portsmouth ile bir kere premier lig şampiyonluğum vardı,bana geldiğinde fiyatı 40m$ oldu otomatikman.rotasyon olarak imza attırdım bir kaç maçta da oynattığım halde ara sıra mızmız edip konuşmak istiyor,her seferinde sana haksızlık ettim deyip akabinde bir kaç maç oynatıyorum biraz sesi kesiliyor.amacım biraz daha parlatıp (şu an 24 yaşında) chelsea liverpool gibi klüplere iyi bir fiyata satıp kurtulmak.

oyuncuların karakterini de göz önüne almak lazım,sözleşme bitimine 4 yıl kalan oyuncu iyi oynadığı için temsilcisi yeni sözleşme istiyor,reddediyorum.oyuncu konuşmak istiyor,sözleşmenin bitimine daha çok var diyorum,haklısınız deyip gidiyor.belki gerçekte sürekli yedek olan (Fenerbahede Semih gibi) oyunda yedek olmaya tahammülü olmayan oyuncular vardır ona birşey diyemem ama oyunda hata olarak görülecek bir problem olduğunu düşünmüyorum ben.