1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Bursaspor l Timsahlar Avrupa Yolunda .

Threaded View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Default Bursaspor l Timsahlar Avrupa Yolunda .

Bursaspor, Bursa'yı temsil eden futbol kulübüdür. Kulüp Bursaspor'nün Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden futbol takımıdır. Takma adları Yeşil Timsahlar'dır. Renkleri Yeşil Beyaz'dır. Bursa'da faaliyet gösteren beş amatör kulübün birleşmesinden kuruldu. Akınspor, Acar İdmanyurdu, Demirçelikspor, İstiklalspor, Pınarspor'u birleşerek kurdular. Uludağın karından ovadan aldığı yeşilinden aldı. Bursasporun amblemindeki beş yıldız kurucu takımları temsil ediyordu.
    1966-67 sezonunda Türkiye 1.Liginde şampiyon olan Bursaspor, 2003-04 sezonunda 1.Lige düştükten 2 sezon sonra tekrar 2005-06'de Türkiye 1.Liginde şampiyon olup Türkiye Süper Ligine çıkmıştır. 2009-10 sezonunda ise Türkiye Süper Ligi şampiyonu olmayı başarmıştır.

Kulüp Hakkında bilgi ;

Gelen gidenlerin ardından oluşan kadromuz ;

Spoiler:  

Spoiler:  

Spoiler:  

Takımdan genç Enes Ünal'ı gönderdik,5 MN Euro + Bir sonraki satıştan %50 pay karşılığında.Civelli'yi de hiç sevmediğim için gönderdim.Ertuğrul sürekli şans bulacak bu sezon.Frey'i de gönderdik,Onun yerine,Harun ve Onurcan süre alacak.

Ozan Tufan'ı satmayı düşünmüyorum,bütün potansiyelli genç oyuncularla sözleşme uzattık.

Aslında genç oyuncularla büyük bir risk aldık kariyerimizde.

FMkolik Yabancı sınırı yamasını kullanıyorum.

Kariyer Hedeflerim ;

* Yabancı sınırına rağmen,Türk Milli takımına sürekli yetenekli oyuncu göndermek.

* 2 Sezon içerisinde,sürekli olarak Şampiyonluğa oynayacak takım yaratmak.(Çok revizyonlu Transfer politikam var)

* Kulüpler sıralamasında,ilk 10'a girmek.

*Eğer oyundan sıkılmazsam,hata da almazsam kariyere 10 Sezon devam etmek istiyorum.

Last edited by BaGa TaRKaN : 21.Şubat.2015 at 22:20

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri