2. BÖLÜM : KÖTÜ BAŞLANGIÇ MUTLU SON
Spoiler: BAZI MAÇ VERİLERİ
Sezona fena olmayan bir hazırlık kampıyla başladık ama Ligin başlamasıyla birlikte takım adeta dibi gördü. Taktik denemelerim yüzünden takım bir türlü alışamadı taktiğe ve üstüne bir de Türkiye Kupasından da ilk maçta eledim. Neredeyse istifa noktasına kadar gelmiştim.
Vee Gençlerbirliği maçıyla takım açıldı. İyi sonuçlar geldikçe takım taktiği daha iyi benimsedi ve ligin başındaki kötü performansı telafi etmeye başladık. Puan kaybettiğimiz maçlar ise hep bireysel hatalar ve skoru koruyamama yüzünden oldu.
Bu sezon yönetim orta sıraları hedef olarak verdi ama AL ye gitmek gayet makul bir hedef. Bunu başarabiliriz diye düşünüyorum.
Takımda gol yükünü kanatta sağda Emrah, solda Sissoko çekiyor. Forvetlerimden bir türlü verim alamıyorum :/
Ancak belirtmem gereken birkaç husu var. Öncelikle bu yama ile fark ettiğiniz üzere sakatlıklar resmen tavan yapmış durumda. Takımda her daim en az 3-4 oyuncu sakat durumda ve özellikle bizim gibi yedek oyuncuları pek iyi olmayan takımlarda as oyuncu sakatlıkları çok kötü oluyor.
Bir diğer konu ise duran toplar. Bu sezon daha önce hiç yemediğim kadar penaltı ve frikik golü yedim. Özellikle frikik golleri çok saçma. Topu kaleci çıkarıyor daha sonra ya kendi kendine ya da rakip oyuncunun tamamlamasıyla gol oluyor. Burada bir sıkıntı olduğu kesin.
Ligin ortasından bir sakatlık manzarası:
Mali durum gayet iyi
Spoiler: Detaylar