1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Seyirciler, Hazır mıyız ? | ''Road To Glory PARIS FC'' II.Sezon

Threaded View

Default Seyirciler, Hazır mıyız ? | ''Road To Glory PARIS FC'' II.Sezon

5

BÖLÜM I : GİRİŞ

Eski tecrübelerimiz vardı hayatlarımızda, bizde futbolla yattık futbolla kalktık..
    sevinçlerimizle oldu hüzünlerimizde, bizim için futbol; meşin yuvarlağın kale çizgisini geçmesinden çok daha öteydi..

Futbolcu olduk, taraftar olduk, holigan olduk.. bu şanlı armanın arkasında acılarımızı unutup yeşil sahalarda bulduk kendimizi.. baktık ki geleceğimiz yok tribüne çıktık, sevdamızı derimize kazıdık.. Djurgarden diye haykırdık, yüce valhallanın büyük kapılarından girdik kadehlerimizi tokuşturduk.. Aradığımızı bulamayınca dünyada belkide bir amacımız tutkumuz oldu futbol.. Bende o sıkıntıların arasında futbolu seçmiştim kendime tutunacak bir dal olarak..
    Ha birde Lagertha vardı tabi.. İçten içe seviyodu beni biliyordum halinden tavırlarından belli ediyordu kendini, aslına bakarsan bende boş değildim ona karşı.. her anımda yanımdaydı, her sıkıntımda beni dinleyen yegane insandı.. birlikte olsak nolurdu, hiç düşünmedim ama ben çok üzerdim onu eminim.. bir başkasının daha benim yüzümden üzülmesine dayanamazdı yüreğim..

Gene bir gün Pub'ta otururken Lagertha geldi yanıma; bir elimde bira diğerinde kredi kartı ekstrelerini inceliyordum, bir yandanda telefonuma sürekli mesajlar geliyordu ödemeler için... iş yok güç yok hazıra dağ dayanmıyordu eskiden olan birikimlerde suyunu çekince iyice kredi kartlarına yüklenmiştim ama artık onlarıda tüketmeye başlamıştım galiba... Neyse bu sıkıntılarda elbet gelip geçecekti...
    Lagertha bu halimi görünce dayanamadı ve sordu: '' Ragnar, bak beni yanlış anlama işin yok gücün yok; okulunuda yarıda bıraktın zaten biliyorum senin için tek avuntu tek tutku futbol.. peki neden bunu ekonomiye dönüştürmüyosun ? Pro lisansına varıncaya kadar ne kadar seminer varsa katıldın diplomalarını aldın, u17 milli takımında bile coach'luk yaptın.. neden tekrar futbola dönmüyorsun ?? Tribünleri bırakıp neden kulübeye inmiyosun ?? ''
    Lagertha'nın söyledikleri şimşek gibi çaktı adeta beynime, sahiden ben niye işimi yapmıyordum ki.. hem futbolun içinde kalmaya devam edecektim hemde en azından bir gelirim olacaktı... peki ama pub'tan çıkmayan bu alkoliği hangi kulüp kabul edecekti ki...?
    Sanırım aklımdan geçenleri sesli düşünmüş olacaktım ki '' Abimi biliyosun Ragnar, Tobias her zaman yanımda yerin var bile dedi sana neden onunla konuşmuyosun.. ? ''
    Kız haklıydı Tobias Hammarby'nin alt yapı antrenörüydü ve arkamdada milli takımın referansı vardı ama, Djurgarden ve Hammarby.. ezeli rakibimiz nasıl olacaktı ki..
    Sizce Hammarby'e gitmelimiydim ?

Last edited by RagnarLothbrok : 17.Mart.2015 at 22:52

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri