Merhaba Arkadaşlar, bu serideki üçüncü kariyerim ile karşınızdayım. Bir çok kez save bozulması yaşamasaydık, bir önceki kariyerimizle fm15 i bitirecektim. İlk öncelikle sevdiğim oyuncu Arthur ile oynamak için Londrina'yı alacaktım. Fakat Londrinanın seri d de olmasından dolayı seri d yaması ararken Brezilya forumunda seri e yamasını da buldum. Bu yüzden seri e yani 5. lig de sonuncu olması öngörülen Dardanel gibi Kırmızı-Beyaz renklerdeki İtaporâ yı seçtim. Takım 3 te 2 si gri oyunculardan oluştuğu için biraz transfer biraz da o gri oyunculara sözleşme imzalatarak kadroyu oluşturduk.
Hedefim yine yerli oyunculardan yana olacak ama iki yıl sonrasından itibaren sadece altyapı oyuncuları ile oynayacağız. Öyle büyük bir hedefim yok.
Takımı Google da falan aradım ama hakkında ne bir bilgi nede bir resim bulamadım.
[IMG][/IMG]
Başlangıç profilini bu sefer bu şekilde oluşturdum. Zaten gelişen özellikleri 1 yaptım. İlk tanışma toplantısında oyuncular bile profilimi beğenmediler.
[IMG][/IMG]
Başlangıç yaşımızı oyunun elverdiği en genç yaş yaptım.
Şu anda açık olan liglerimiz.
onlarda ilerde gitmeyi düşündüğümüz ligler olduğu için yamaları var.
[IMG][/IMG]
Tarhimiz hakkında küçük bir resim
[IMG][/IMG]
Tesislerimiz içler acısı bir durumda
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Lig kuralları
En güzel yanı 10 ay boyunca transfer yapabileceğiz ama bir iki sene sonra gerek kalmayacak.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Kombine sayımız
Evet Arthur meraklıları;
Burada sizden telif hakkımı istiyorum. Bu kombine satışlarını ya arttırın yada her maç için hayrınıza 20 bilet alın.
[IMG][/IMG]
Yönetimden kardeş klup istedik kabul etmediler.
[IMG][/IMG]
Ve artık klasikleşen bol hazırlık maçlarımız
[IMG][/IMG]
Amacım bu kariyer ile fm15 i bitirmek. Bu kıtadaki misyonumuzu bitirdikten sonra diğer kıtaları dolaşıp Finali Kaplanlar ile yapmak istiyorum.
Dipnot: Barışçım eğer ki Antartikaya da gitmemi istiyorsam yamasını bulursan senin için penguen ler ile oynarım.

Kuralları okudum, Kabul ediyorum.