Quote Originally Posted by Barak View Post
Rakipleri eze eze geçmişiz. Pres'İ kursa gönder dostum. Potansiyel vardır onda
Emekli olunca göndericez kardeşim şuan oyuncu/antrenör olduğu için bişey yapamıyoruz

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
Piresi bana ver 41 yaşında bizim ligi toza dumana katar vallahi Staff olarakta oyuncuların için çok büyük artı olacaktır bekliyoruz
Pires, Senna, Diarra bu 3 yaşlı kurt coşturur seni 40ından sonra

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Maçlar çok iyi bu sene de tam gaz gidiyoruz Pires le Fİfa 2005 de çok oynamıştım. Arsenal de Henry,Pires,Ljunberg,PatrickViera,Kalede Lehmann felan çok güzel bir takımdı
O saydığın adamlar yok şimdi malesef.. topçu olarak yetenekli çoğu evet ama Adam başka bişey

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
Pires'i görünce aklıma 2006 Villarreal'i geldi Forlanlar, Riquelmeler, Sorinler, Sennalar ve başlarında Pellegrini
Hastasıydım o Villarreal'in

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
Bir Ragnar klasiği ile rakipleri yene yene geçmişiz zirveye ama dediğin gibi tam ezemiyoruz rakibi. Gol atıyoruz ama çok da gol yiyoruz.

Pires alt ligler için bu yaşına rağmen iyi bir rotasyon oyuncusu olur. 38-39 yaşlarındayken Fm14 de oynama fırsatım olmuştu. Yaşı dolayısıyla istikrarlı bir topçu değil ama ara ara bazı maçları tek başına çıkardığı olmuştu.
Oynatmıyorum zaten rodicim baktım emekli olcak profilide iyi asistan olarak yetiştirsin kendini diye aldım

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Bence gel sende Güney Amerikaya derim.
Tamamdır Ragnar hocam bundan sonra senin takımın adı da The Buldozer olsun.
maş. 8 lemişsin milleti.
Abi kime 8 atmışız haberim olmadan eyvallah sağolasın sendende bekliyoruz samba diyarında 8leri 9 ları

Quote Originally Posted by devilshand View Post
aklımda... iyi girmişiz lige yani atlarız lig gibime geliyor
Şuan bazı maçlarda iyi oynamasakta kalitemizle kazanıyoruz ligide şampiyon tamamlarız bakalm 1'de neler olcak

**Bu arada hikayemizide kurguluyorum bomba gibi devam edicez, sağlam bi roman olacak