bir ara bırakma noktasına geldiğin Crystal Palace kariyerim.Takımın başına geçtiğim ilk sezon takıma transfer ettiğim 4 adamdan yaklaşık 150 milyon pound gelir elde ettim.

İlk sezonda küme düşme adayı olan takımı 7 sezonda 850 milyon değere çıkarttım.

Takımdan çok oyuncu geldi geçti.Çok az hatalı karar verdim.Sadece 2 oyuncuda istediğim performansı alamadım ve neredeyse yok pahasına elimden çıkardım.Üstelik biri 20 diğeri 9 milyon pound a mal olmuşken Bugüne kadar en çok parayı bu Alex için harcadım.Kendisi sağ bek olmasına rağmen bana ileriye dönük ödemelerle yaklaşık 40 milyona mal oldu.

[IMG][/IMG]

Tabii birde sattığım biri var ki satarken çok fazla düşündüm.Lakin teklif edilen para geri çevrilecek gibi değildi.

Bu arkadaşı ileriye dönük ödemelerle 73 milyon pounda sattım.

Kariyerimde aldığım sattığım oyuncu değerleri kazanılan maçlar vs. hepsi burada yazıyor. 2. ve 3. sezonumda son haftalarda puan farkları arttığı ve düşme tehlikesi olmadığından tatile aldım.Zaten o zamanlar dar bir kadro vardı dönüşümlü takılıyorlardı.

Başkanla hiç bir zaman anlaşamadım.Hep ne istesem olmaz dedi.Son sezonda artık restleşmeye kadar varınca iş altyapı,antreman ve stad kapasiteleri arttırılıyor.

Arada Fransa nın başına geçtim.Avrupa Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonasını kazandım.Pek öyle aman aman ilgilenmedim takımla ama Blaze,Colman,Pogba,Martial ve stoper oynayan hayvanlar sayesinde bugüne kadar 25 G 2 B 2 M istatistik yakaladım.

Son olarak bugüne kadar 1 kere ŞL de final oynadım.Aynı grupta oynayıp 4 puan aldığım Barça finalde bize top göstermeden 3-0 aldı. 1 kez Avrupa Ligi ni 2 kez FA Cup 1 kez Capital One 1 kez Comminity Shield kazandım.Peki bu kadar gelişime,oyuncuya,paraya rağmen ligi kaç kez kazandım. Koca bir 0....

Ama bu sezon umutluyum artık. Sezon başında Tielemans,Rulli ve Balanta yı sattım.Yeni transferlerim takıma uyum sağladı.Özellikle geçen sezon devre arası aldığım Carlos tam bir canavar. Carlos Fierro ve Richario Zivkovic hiç oynamadı.Özellikle Fierro yu hep patlama yapacak diye tutuyorum elimde ama onunda takımda son sezonu bu yıl.Artık satmam kesinleşti.

Özellikle pilot takımım Boca dan 5 milyon pounda aldığım Sainz tam bir makine. 1.70 boyu var ama maçlarda inanılmaz etkili.Hani boyu değil işlevi önemli derler ya....

Hepinize iyi oyunlar...