-
Ben şahsen 18 kişiden daha büyük kadro kurmuyorum, aldığım oyuncularınde as takım veya kilit seçeneğini seçmemeyi tercih ediyorum, yedek oyuncularıda kupa maçlarında veya önde olduğum maçlarda sonradan oyuna alıyorum, ha yaşamıyor muyum bu sorunu en çok yşaayanda benim, oynatsam bir dert oynatmasam bir dert, mesela bir oyuncu oynamak istiyordu, formda oyuncum vardı o oynamalı form tutturdu dedik, adam 1-2 hafta sonra form bozuldu adamı 2-3 maç ilk 11 çıkarttım bu defa takımdaki diğerleri çıkmış önceden verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz, size nasıl güvenelim diyor. Yani diyeceğim o ki;

Kısacası gitmek isteyen adamı ilk transfer sezonunda yollarım, herkesin yeri dolar, ama formdaki adamıma haksızlık yapıp kadrodan kesemem. Zaten oynatmıyorsam benim için yeri dolabilecek bir oyuncudur o yüzdn dert etmiyorum gidip gitmemesini.
Şunuda belirtmek isterim ki, takımınızı kilit oyunculardan kurmayın. Bir askeri birliği 100 general yönetirse karmaşa çıkar, yani 1 takımda 100 tane general olmaz, bir generaliniz varsa 1 teğmen 2 çavuş 7 eriniz olsun ki takımda dengeyi sağlayabilesiniz.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri