1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK | #TransferinSampiyonuNelerYapacak

Threaded View

Default Fenerbahçe SK | #TransferinSampiyonuNelerYapacak

Öncelikle selamlar. Su aralar hayli bos vaktim oldugundan bir oyun arayisi içindeydim ve en son 2008 de düzenli olarak oynadigim FM'ye bir sans vermek istedim. Malumunuz zaman öldürmekte üzerine yok oyunun. Daha önce böyle konu açip hiç kariyer paylasimi yapmamistim bakalim ne olacak. Yazim hatalari için kusura bakmayin simdiden Lafi uzatmadan baslayalim.
    Fenerbahçe taraftari olmamin da etkisiyle uzun süre sonra tekrar baslayacagim bu oyunda Fenerbahçe ile yola basliyoruz.

Baskan Aziz Yildirim hem lig hem de avrupa için güçlü bir ekip yaratmak istiyor.

4. yildizi ezeli rakibine kaptiran Fenerbahçe , bu sezon hem lig sampiyonlugunu kazanmak hem de avrupada güçlü bir sekilde boy göstermekte kararli. Bu dogrultuda Aziz Yildirim baskanligindaki yönetim maddi olanaklari zorlayarak yildiz transferlere imza atiyor.

Savunmayi Kjaer ve Sener ile güçlendiren Fenerbahçe orta saha için Ozan Tufan ve Souza gibi isimleri kadrosuna katti. Hücum bölgesi için ise herkesin hayallerini süsleyen Uçan Hollandali RvP ve Luis Nani'nin yani sira geçen sezon Bursasporu sürükleyen Volkan Sen ve gelecegin yildiz adaylarindan gösterilen Lazar Markovic kadroya dahil edildi.
    Bu sezon için ?ahsen bir oyuncu almadym ancak ara transfer döneminde takviye dü?ünülebilir.

Dizilis ve Talimatlar
    Kadrodaki oyuncular değişiklik gösteriyor maçlara göre

Güncelleniyor.
    Last edited by fasakasa : 13.Mart.2016 at 17:09 Reason: ilk görsel

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri