Devam ediyoruz.

Hiç ama hiç pozisyon yoktu. Kesinlikle kimse bu maçı hak etmedi. Oranlarda kazanmamız bekleniyordu fakat yenildik. Bir kere geldiler, orta açtılar, kalecinin hatası ve top ağlarla buluştu.

Gol anı :

Kötü forumumuz sürüyor ama olumlu bir gelişme var. Kontra taktiğine geçtim ve oyuncuların uyumuna bakılırsa olumlu bir sonuç verdiler. Kondisyonlarımız da yavaş yavaş oturuyor. Taktiğe alışmak lazım. Ramazan ve Sönmez sakatlandı bakalım ne yapacağız...

Recep Biler, takıma ağabeylik etmesini bekliyorum. Mesut çok hata yaparsa onun yerine de düşünebilirim. Bu arkadaş TV8'de turnuvadaki Recep mi ?

Ve gelen haberle sarsılıyoruz ; Mustafa Ün 3-4 ay sakat. Gerçekten çok önemli bir oyuncuydu ve zaten bu bölgede eksiklik yaşıyorduk. Kaç kere diyeceğim o dambılları yavaş kaldırın diye.

Maça gelmeden önce Kamerunlu bir arkadaş karşı takımda oynadı, nasıl oluyor ?

Şimdi maça geçelim. Maçta çok kötü oynamadık. Yenilmemiz bekleniyordu, deplasmanda 1 puanı aldık ama 3 puanı kaçan bir penaltıyla sahaya gömdük. Resmen adamın üstüne çekti, unutamıyorum.

Ve bir sakatlık daha santraforumuz Recep'in omzu çıktı 2-3 ay sakat.

Gerçekten güzel bir maçtı. Yine kaybetmemiz bekleniyordu fakat kazandık. Az kalsın bitiricilikteki beceriksizliğimizi puan kaybederek ödeyecektik. Recep'in yokluğunda Ahmet'de iyi oynuyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibimiz Keçiörengücüspor. Yönetimin beklentisi yok, aslında tur atlayabiliriz.

Bugünün son maçı, iğrenç bir oyun kaçan penaltı, anlatılacak çok şey var ama burada o sözcükleri kullanamam.

BOL FM'Lİ GÜNLER... YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.