Quote Originally Posted by Crazycat View Post
Ben iki tane hazır taktik denedim. "Solid 442 tested with Brighton, Liverpool and Maidenhead" ve "4231 Quadruple with Juve" Fm-base.co.uk sitesinden. İkisi ile de istikrarlı olamadım. Dediğim gibi bir - iki oyuncu değişikliği ile bile taktik yatkınlığı ciddi etkiliyor. Geçen sene bu kadar zorlanmamıştım. Hatta kendi taktiğimle Uefa'yı almıştım geçen sene ama bu sene yaptığım taktikler ile hep kovuldum. Ne olursa olsun "save - load" da yapmadığım için oyundan soğudum şu an açıkçası.
Ben yeniden bir 4-2-3-1 DOS (Çift ön libero) taktiği hazırladım. Gençlerbirliğine kendi sahamda 2-0 yenilince bende 16 ve 17'de kullandığım 4-2-3-1 taktiği üzerinde biraz oynama yaptım. Gördüğün gibi hiç yenilmedim. Tek yenilgi var oda Gençlerbirliği maçı onu saymazsak namağlup ilerledim. ŞL'de grupta Liverpool, Real, PSG geldi. 5 maçta 0 çektim maalesef ama başa baş maçlar oynadım. Taktiği özelden attım. Taktiği deneyip buraya sonuçları atmanı isterim. Maç antrenmanı sabit hücum - ortalama olacak şekilde ayarlayacaksın. Ben oyunu sildim. Taktiği Milan ile deneyeceğim.