Flaş flaş flaş!!! Yeni taraftar formalarımız satışa sunuldu. Genellikle Kaka,22 yazılı forma satılsa da, Tim Cahill,10, Seedorf,31 ve Pirlo,21 yazılı formalar da kapış kapış gidiyor.
Ne duruyorsunuz? Hemen siz de alın. En yakın adidas/nike mağazasında ya da taklitleri en yakın pazarda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devamı şimdi geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
NOT: Yanlış yazmışım bu maç Osasuna maçından önce aslında ama neyse:
Hazırlık Maçı

Varese 0-5 Milan
Gene bol gollü, eğlenceli bir hazırlık maçıydı. Artık herkes çok formdaydı ve oyuncular golleri patlatıyordu, oyuncular gol yağmuru olup yağıyordu. Oyuncularıma bu maçtan keyif aldığımı söyledim ve Milanello(antrenman tesisleri-artık bunu kullanacağım)'ya döndük. Yolda otobüse bir dansöz çağırdık. Oynattık falan. Hatta Gattuso ve Maldini dansöze para yapıştırdı. Bu eğlencenin ardından hafif bir antrenman yaptık.
Ne de olsa sırada Osasuna ile ikinci maçımız vardı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Maçı

Milan 0-0 Osasuna
Çok sıkıcı bir maçtı. Kaka'nın 23'üncü dakikada kırmızı kart görmesi, belki de bunu körükledi. Kaka'nın itiraz etmeme ve neden kırmızı gördüğünü anlayamadığım halde, 4 maç ceza alması da üstüne tuz biber oldu. Bu demekti ki grup maçlarının(6 tane) 4'ünde oynayamayacaktı. Herşeye rağmen tur atlamıştım ama performansları beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Maçtan sonra 4.500.000 $ para ödülümüz geldi. Benim de moralim biraz düzeldi.

------

ŞL Grubum:
Çekilen kuradan sonra çok güzel bir gruptaydık:
FC Kobenhavn
Spartak Moskova
Hamburger SV

Çıkmamız garanti gibiydi. Hadi hayırlısı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
18 günlük bir aradan sonra -8 puanla başlayacağımız zorlu lig maratonu başlamıştı. İlk maçımız Sicilya ekibi Catania ileydi ve lige iyi bir başlangıç yapmalıydık.

Catania 0-2 Milan

Neyse ki biri 1. , diğeri 2. yarıda gelen 2 golle rahatladık ve rahatça maçı aldık.
Bu maçtan sonra Kaka'yı satmamam gerektiğini ve ona ne kadar ihtiyacım olduğunu anladım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Grubumda en çok korktuğum takım HSV idi. Öyle ki şampiyon olabilecek oyunculara sahiptiler.(önceki oyunumdaki ŞL şampiyonuydular da. ) O yüzden baş antrenörlerim Mauro Tassotti ve Giorgio Ciaschini ile kasetleri izleyerek iyi bir analiz yaptık. Taktiği de böylece değiştirdik. Kanatları etkiliydi. O zaman kanatları tutacak adamlar adamı markaja almalıydı. Van der vaart da çok önemliydi. İşte maç:

Milan 2-0 HSV
Çok zorlu bir maçtı. Celtic maçı gibiydi. Onlar pozisyon buldu, biz de bulduk, fakat Gourcuff'ın 2 kafa golüyle sahadan galip ayrılmasını bildik. Maçtansonra muhabirlere de aynen böyle söyledik. Bu maçla grubumuzda lider olduk çünkü öbür maç 1-0 bitmişti. Averajla liderdik. ŞL'ye de iyi bir başlangıç yapmıştık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lazio maçı da önemliydi. Lazio, Sylvinho'yu transfer etmişti. Delio Rossi takımı değiştirmişti. İyi bir takımdılar. Bu maç kazanılmalıydı.

Milan 1-0 Lazio
İnanılmaz zor bir maçtı. İki taraf da güçlüydü. Fakat sahadan galip ayrılan takım, Tim Cahill'in golüyle kazanan Milan'dı. Maçtan sonra mücadele ettikleri için onlara iyi sonuç dedim. Neyse, zor da olsa yenmeyi başardık.