-
Del Piero bence sen de Juve kariyeri yazmalısın. Ayrıca Ronaldo henüz Milano'ya gelmedi onun zamanında kebap yoktu burda(bkz:Inter). Ama Madrid'de de tek tük dönerci varmış.
Zaten o yüzden kilo aldı ya. Zaten Ronaldinho da kebap yiyerek kilo aldı, reklamlar bahane kebap şahane. Neyse çok kebap muhabbeti döndü. Artık kariyere devam.
Sannois SG 0-3 Milan
Hazırlık Maçı

Benim için maçın adamı:
FILIPPO INZAGHI!!!
Üç golle ilk maçta gönüllerde taht kurdu. Maç basitti. Rahat bir şekilde aldık.
Tamamlanan Transferler:
Younes Kaboul(Triestina'ya gönderildi)
Vito Mannone(20A)
Theo Walcott(20A- 14M$ verdim)
Ajaccio 3-7 Milan
Hazırlık Maçı

Benim için maçın adamı:
RICARDO OLIVEIRA!!!
Dört golle gönüllerde taht kurdu. Maç çok güzeldi, fakat kaleye yeni transfer ettiğim Vito Mannone'yi koyunca üç gol geldi.
Le Havre 1-3 Milan
Hazırlık Maçı

Benim için maçın adamı:
DANIELE BONERA!!!
Defans oyuncusu gol attı! Penaltı yaptırınca Nesta, sonuç da böyle oldu. Biraz zorlansak da aldık.
VEE BÜYÜK MAAAAÇ!!!
Milan 3-1 Inter
Hazırlık Maçı

Benim için maçın adamı:
RICARDO OLIVEIRA!!!
İki gol atarak Inter seyircisini kahretmeyi başardı. Ayrıca Maicon'u da kutluyorum, her maç bana gol atıyor.
Ama Inter bu maçta Adriano'yu satmıştı. Yoksa yenemiyorum. 
Milan 3-1 Juventus Yedekler
Hazırlık Maçı

Benim için maçın adamı:
FILIPPO INZAGHI!!!
Dida salakça oyun dışı kaldı ve Pippo Inzaghi bizi kurtardı. Ayrıca Vito Mannone de penaltı kurtardı.
Yapılan Transferler:
Nicolas Millan(20A)
MIROSLAV KLOSE!!!!!(48M$)
Anthony Vanden Borre(20A)
---
Gilardino(Man Utd gitti-31M)
ŞL Kuraları Çekildi!!! Milan, Austria Wien ile eşleşti. Eğer yenebilirse, Milan Şl gruplarına kalacak.
Austria Wien maçı için son hazırlıklarımızı Viyana'da Ernst-Happel-Stadion'da yapıyorduk. Ricardo Oliveira antrenmanda hafif bir sakatlık geçirdi. Hemen doktorumuz Tomislav Vrbnjak bir müdahalede bulundu. Yine de hafif bir sakatlık olmuştu. "Maça çıkacak mısın?" diye sordum. "Çıkacağım" dedi. Ve çıktı...
Austria Wien 0-4 Milan
ŞL Qual. 3 Leg.1

Benim için maçın adamı:
RICARDO OLIVEIRA!!!
İki gol attı, sakatlandı ve çıktı. Helal olsun. Ayrıca bu maçta Klose oynayamadı çünkü kaydettiremedim. Ama Oliveira sakatlanınca Klose'ye yol açıldı. İlk maç kolaydı, ev için avantaj sağlamıştık, hem de büyük ölçüde. Maç hakimiyeti bizdeydi.
Milan 3-0 Austria Wien
ŞL Qual. 3 Leg.1

Benim için maçın adamı:
MARCO BORRIELLO!!!
Sonradan oyuna girdi ve golünü attı. Helal olsun. Bu maçta Gilardino(gitti),Klose(kayıt dışı) ve Oliveira(sakat) oynayamadı. Inzaghi ve Borriello ile hallettik.
Sonunda Şl'de gruplara kalmıştık. Kuralar İsviçre'de çekiliyordu. Kuraların çekimine benim yerime Adriano Galliano ile Giorgio Ciaschini'yi göndermiştim. O akşam ben heyecanla Milanello'da kura çekimini izliyordum. Grubumuz belli olmuştu:

Çok kolay bir grup sayılmazdı. Fenerbahçe ve Olympiakos kolaydı ama Chelsea büyük bir takımdı. Tam o sırada gazetecilerin kapıda olduğu haberi cep telefonuma geldi. Kapıyta gittim.
Muhabir:Merhabalar. Düştüğünüz grup hakkında ne diyeceksiniz?
Ben:Bu gruptan rahat çıkacağımıza inanıyorum. Chelsea bizi biraz zorlayacak ama bizim gibi güçlü bir kulübün karşısında duramazlar.
Muhabir:Fenerbahçe hakkında ne diyeceksiniz? Zico sizin için "Onları rahat yeneriz" demiş.
Ben:Dostluk kazansın.
Muhabir:Peki Olympiakos hakkında ne diyeceksiniz?
Ben:Güçlü bir Yunan takımı. Ama onları ben birkaç hafta sonra maç yapacağımız Cagliari'ye benzetiyorum. Rahat geçeriz. Şimdilik bu kadar.
Muhabir:Ama Cumhur Bey, ama,ama...
Ertesi sabah Gazzetto Dello Sport'ta söylediklerimin kapağa yerleştirildiğini gördüm. Başlık "Milan ŞL'de İddialı" idi. FB hakkında yumuşak konuşmuştum. Ne de olsa Fb benim yumuşak karnımdı. Ama önce lige bakmalıydım. ŞL'de kalıcı olmam için lig şampiyonu olmam gerekiyordu. Klose de ilk maçına çıkacaktı. İlk maçta ilk golü bekliyordum Klose'den.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
Mesaj Yetkileri