Evet arkadaşlar yeni kalktımda Kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum.Takip edin ki ediyosunuz zaten çok tşkler....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyoruz
,,,Middlesbrough,Arsenal,Bolton Liverpool ve UEFA da ki maçlarımı aktarıcam.Keyifle okuyun

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kariyerime Tottenham-Middlesbrough maçı ile devam ediyorum
--------------------------------------------------------------------------

Maç kendi evimdeydi ve tribünler tıklım tıklım doluydu.Haftalardır mağlubiyet yüzü görmeyen Tottenham tribünleri boş kalamazdı ya tabiki de dolucaktı.

Maç saati geldi artık ve ilk 11'i okuyup ısınmaları için sahaya gönderdim.Isınırken bir oyuncumun yerde kıvrandığını gördüm.İçimden bu Mido'dur diye geçiriyodum.Ve öle de oldu.Yerde kıvranan Mido'ymuş.Yanına gittim

UCA:Neyin var koçum iyimisin?
Mido:Hocam siz haklısınız galiba.
UCA:Ne konuda oğlum?
Mido:Hocam şu şey konusu ııı şeyy..Hani vardı ya hocam iştee o yaa.
UCA:Haa anladım tmm.Ama birdaha karıya kıza gidersen arkandan casus yollucam
Mido:Neden hocam.
UCA:Başkan Levy'e delil olsun diye.
Mido:Söz hocam birdaha gitmicem.
UCA:Eyivallah oğlum.Haa sana birşey daha dicem bu konuda.Evlen çoluk çocuğa karış.Ondan sora hergünnnn yanii
Mido:hehehehe

Konuşma burda bitiyor ve ben 4.hakemin bulunduğu yere doğru yöneldim.Mido'yu değiştiricektim.Robbie Keane'yi oyuna alıcaktım.Tam o anda anons edilirken değişiklik,Başkan Levy tribünde hoparlör ile şunları söledi;Umutttt,eğer Mido oynamazsa bu senin son maçınn olurr

E tabi biraz tırstım ve deiğişikliği tekrar düzelttim

Ve işte maç...

Maç başlamıştı artık ve iyi de başlamıştık.İnanılmaz ataklar yapıyorduk.Daha maçın başıydı ve 3. dkda Danny Murpyh ile golü bulduk

Gol Danny Murphy Dk 3.

M'Boro tekrar maça başladı.Artık istediğimiz gibi oynuyorduk rakibide avluka altına aldık.Atakları devam ettirirken Assou Ekotto içeri doğru bi orta yaptı ve Mido'nun kafasından 2. golü bulduk..

Gol dk 23. Mido

Maç bu skorla bitmişti.Mido'yu kutluyordum.Sakat sakat çıkıp zıplayıpta o kafayı vurmak her babayiğidin harcı değildi

Maçtan sonra bi gazeteci şu soruları yöneltti
Gazeteci:Umut bey bu maçıda kazandınız ve 3.lüğe yükseldiniz.Taraftarlar ve Yönetim bu performansınızdan sonra sizden şampiyonluk bekliyorlar.Ne diyorsunuz?
UCA:Evet bu maçtan sonra küme düşmemeyi garantiledik.Şampiyonluğu boşverin arkadaşlar önemli olan kümede kalmak değilmi
Gazeteci:Evet düşmemeyi garantiledinizAma şampiyonluğa nasıl bakıyorsunuz.
UCA:Şampiyonluk biraz zor iş ama size 2.lik için söz verebilirim
Gazeteci:Efendim kameralara bakarak bi söz veya yemin edermisiniz 2.lik için
UCA:Ulan şimdi göreve başlarken yemin edilirDe gett
Gazeteci:Hocam bugün ilginç bi olay daha oldu ve rakip takımın T.Direktörü aynı zamanda takımın bi oyuncusu.Ne diyeceksiniz?
UCA:Dünyada oluyor böyle şeyler ama az karşılaşıyoruz ama ben burdan Gareth Southgate yi kutluyorum.
Gazeteci:Sorularım bitti efendim ii akşamlar

Arkadaşlar siz bu maçı inceleyinBirazdan Rapid Bükreş ve Arsenal maçları ile tekrar gelicem.Bu maçlar çok gollü geçti benden söylemesi