Monaco maçından sonra,Le Mans ile karşılaştık.Sorbon ve Thiam ın yokluğunda defans da kalmamıştı.Maçı gayet güzel bir şekilde 3-0 kaybettik

Lig Kupasında karşımıza 2.Lig den rakibimiz Bastia çıktı,karşılıklı söz dalaşları falan derken 3-0 kazandık ve Lyon ile eşleştik

St.Etienne yi sahamızda 1-0 yendikten sonra Lille ye 3-1 kaybettik.
Lorient i 1-0 ile geçtikten sonra kazanması zor bir maç geldi çattı.
Caen-Lyon
Kendi sahamızda oynamamız avantajdı ancak Lyon bu maçı bırakacak bir takım değildi.Sahaya 1(sweeper)-4-4-1 ile çıktım ve kontra atakarla gol aradım.Önce Lyon Arizmendi ile dk 47 de 1-0 öne geçti 3 dk sonra Toulalan ceza sahası dışından kendi kalesine aşırtma bir vuruşla gol attı
Artık risk alma zamanı gelmişti,bütün takımı hücuma yönlerdirdim maç uzatmalara giderken Elliot Grandin in muhteşem golü geldi 2-1 kazanıp tur atladık.Lig Kupasını kazanmak artık hayal değildi.

Hafta içindeki Lyon maçının rehaveti ile Touluse a 3-1 kaybettik.Ama nasıl olduysa hala 4.sıradayız.
Hafta içinde Lens ten iş teklifi aldım.Ligde 19. sıradaydılar.9 Milyon € luk transfer bütçesi ve 500.000 € luk haftalık maaş bütçesi önerdiler ancak kabul etmedim.Caen ile hala kontratım vardı.

Yerel bir gazete muhabiri(ünümüz kıtasal diyor hala yerel muhabir geliyor )ile yaptığım röportajda Lens e gitmeme sebeplerini ve takımın yeni hedeflerini konuştuk.
M:Ögeday Karabulut hafta içinde Lens ten gelen teklifi reddettiniz,teklif yeterince iyi değil miydi yoksa 19.sırada olmaları sizi korkuttu mu?
Ö: Şu an için Caen ile kontratım var ve kulüpte gayet mutluyum,19.sırada olmaları beni korkutmadı tabii ki,biliyorsunuz geçen sezon 1.Lige çıkmamızı kimse beklemiyordu ama şu an 4.sıradayız
M:Caen ile yeni hedefleriniz neler?
Ö: Lig Kupasında final,Fransa Kupasında yarı final oynamak ve Ligi ilk 5 te bitirip Avrupa Kupalarına gitmeye hak kazanmak.
M:Takımda herhangi bir problem var mı?
Ö:Takım olarak gayet mutluyuz,bazı maçlarda tecrübe eksikliği ile krıtik hatalar yapıyoruz ama eminim bunların üstesinden geleceğiz.Şu an tek sıkıntım Deroin,Samson,Sorbon ve birçok oyuncumun sakat olması.Umarım yedek oyuncularım onları aratmazlar