abicim bikereşu takımı bi aç bakya varmı böyle bir bütçe benbiraz kabalık yaptım sa kardeşim bu adam onca insanı aldatmış millet başarılardilemiş bu kabalık değilmi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by mista7fb View Post
devre arasında aldığı oyuncu sene sonu takıma geldiği için parası bir sonraki seneye transfer bütçesinden düşmüş olabilir. Ayrıca 1. lige çıktığı için transfer ve maaş bütçeleri artmış olabilir.

Werder'den alığı oyuncu eğer takımında yeteri kadar forma giymiyorsa bedevaya alırken kolaylıkla alabilirsin şahsen ben çok karşılaştım çok aldım.

Ayrıca üşenmeden hepsini kontrol etmişsin. kabalık olarak alıgılama ama yuh demek geliyor içimden.

ya sevgili dostumönümüzdeki yılın tranfer bütçesinden çıksa bile 6,5 ona vermiş 7,5 zarateye vermiş

ben FM de genellikle küçük takımlarla oynuyorum.defalarca yükseldim ama böylerakamları görmedim..chelse başkanını geçmiş arkadaşın başkanı, bu rakamları bitek juventusu yükseltince gördüm odanormal dimi zaten büyük klüp benayrıca bu adam bunu yapmış diye kesin itham yapmıyorum.

nedediğim belli

ben verdiği bilgilerle yaptığı transferler örtüşmüyor..

ya söylemeyi unuttu bir yerden para buldu...bilmem artık..

ama buşekilde mümkün değil...

yine diyorum..ya hile yapılmış,ya çok şanslı, yada bizim oynadığımız fm ile arkadaşın oynadığı fm aynı değil...