Arkadaşlar gittim baktım masum masum bi köşede beni bekliyor..Yanına vardım " naber genç" dedim..
"Aa eren abi sen misin" dedi!..bön bön bakarak bana..
Yüzünde bir hayal kırıklığı vardı..İçinden "ulan eren abi bu mudur bee püh" diye geçirdiğini hissettim.Bakışları çok haşindi.Karnı aç gibiydi..
Direkt "emaneti getirdin mi eren abi" dedi..Bende "getirdim kardeş" dedim..oracıkta emanetleri değiştirdik.
sonra cevahire girdik..ilk işimiz burger king'te güzel bir chicken royale menü yemek oldu..kafamızdan büyük kolaları içtikten sonra D&R 'a girdik.. hedef penguen vb dergilerdi..gittim aldım.parasını imam ödedi..sonra CRYSIS'e baktık var mı gelmiş mi diye? kasadaki hatun kişiye sordu imam..
"Abla ablaaa şey acaba craysis ne zaman gelecek" ?
"vallahi bilmiyorum canım bi dk sorayım , Ayşeeeeeee hanıım bakaar mısııınıız?? kıraçın son albümü ne zaman gelecek(!)"
biz o anda orayı gülme krizleri eşliğinde terkettik!..kasiyer arkamızdan bakışlar atıyordu..şefi ayşe ile elinde kıraç cd'si ile bizi süzüyorlardı..kaçtık teknosaya girdik..orda bissürü şeye baktık..dolandık dolandık dolandık..bol bol da dedikodu yaptık site sakinleri hakkında...daha sonra havanın kararmaya başladığını farkedip yola koyulduk..
sonra birşey daha farkettik hiç resmimiz yok!?..çektik bi tane neyse![]()
ben paranın verdiği mutlulukla , o ise elindeki ona hediyem olan 6-7 oyun ve ekran kartımla.. en son evimizin yolunu tuttuk...