Quote Originally Posted by WeGonnaFeeLIt View Post
Öncelikle taktiği bizlerle paylaşımın için teşekkürler...

Ben Fenerbahçe ile Şampiyonlar ligi 1. ön eleme maçında Kobenhavn ile karşı karşıya geldim. Deplansmanda 4-1 ile kendi taktiğim sayesinde yenmeyi başardım. Sonra TSL maçında ise Ankaragücü'ne 2-0 yenilince hazmedemedim ve kaydettiğim yerden oyunu başlattım. Kobenhavn karşılaşmasına yakın yerden başladı kayıtlı oyun. 2 gün uğraşıyorum bir türlü yenmeyi başaramıyorum Kobenhavn'ı. Ya berabere kalıyorum ya da yeniliyorum.

Senin taktiğini deniyeyim dedim. Herkes memnun kalmış madem. Denedim ve sonuç: kötü
Neden kötü dersen Deplansman taktiğiyle oynadım 2-0 iken 2-2 berabere kaldım. Diğer klasik taktiğini de denedim 3-2 yenildim.

Eğer bana bir taktik vermek istiyorsan beklerim. Bayağıdır uğraşıyorum Kobenhavn'ı yenmek için ama olmuyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
2-0'dan sonra maça dokundunmu bilmiyorm ama appiah,aurellio,denizin oldugu bi takımda önde oldugun maçta beraberligi saglamak zor yannız dedigim bişey war yani...maçlarınızı ben izlemiyorm siz izliyosunuz aksayan pozisyondaki adamları degistirin gördügünüz eksiklikleri gidermek icin komut werin ama bazı maçlar oluyo fm'de cok kasıyosun naaparsan yap yenemiyosun

son sözümde hileye hayır