Pander Hoffenheim'da!!!
Hoffenheim'dan bir bomba daha! Transfer sezonunun son gününde Christian Pander'i kadrosuna kattı. Güçlü sol bekin bonservisi için Leverkusen kulübüne 1.5 milyon ytl + Pablo Herrera verildi . İmzayı attıktan sonra basının sorularını yanıtlayan Pander, teklifi kabul etmesinde Hoffenheim'ın şampiyonlar liginde mücadele etmesinin yanısıra, menajer Ner'ZhuLL unda etkisi olduğunu belirtti.

Real Madrid'in gözden çıkardığı Vagner Love, Hoffenheim ve Tottenham kulüplerinin sözleşme tekliflerini geri çevirdi ve Villarreal takımıyla anlaştı. Konuyla ilgili olarak, ispanyayı çok sevdiğini ve buradan ayrılmak istemediğini belirtti, ayrıca R.Madrid'de kötü günler geçirdiğini ve kariyerini yeniden canlandırmak istediğini sözlerine ekledi.
--------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi Qual. 3. round 2. maç

İlk maçın avantajını kullanıp savunma yapmak yerine açık futbolu tercih ettim bu maçta. Zaten rakip zayıf, rakiplere gözdağı vermek adına güzel bir fırsattı. Yeni transferimiz Pander ilk maçında coştu bir asist ve birde şık gole imzasını atıp maçın adamı seçildi. İlk hedefimize ulaştık, bundan sonraki hedefimiz kuralar çekildikten sonra belli olacak ama biz en azından UEFA'ya gitmeyi hedefliyoruz. gruplara kalarak 8 milyon ytl'yi şimdiden kasamıza koyduk.
Alt yapıda revizyon
Kulübün geleceğine çok önem veren menajer Ner'ZhuLL, alt yapıda ciddi bir revizyona gitti. bonservisi elinde bulunan 8 genç oyuncuyu alt yapıya kazandırmasının yanısıra, yetersiz gördüğü 25 oyuncunun sözleşmesini feshederek kulüple bağlantısını kesti. Öte yandan antreman ve genç tesislerinin geliştirilmesi projeside yönetim tarafından onaylandı ve çalışmalara başlandı. yaklaşık 3 ayda çalışmalar tamamlanacak.
Hoffenheim 4. torbada
ilk kez mücadele edeceği şampiyonlar liginde Hoffenheim kuraya 4.torbadan katılıyor. işte takımlar ve muhtemel rakipleri

Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli oldu.
Gerçekten zor bir gruba düştük. İnter ve PSV'nin gücü belli zaten. Spartak Moskow'dan alacağımız olası puanlar UEFA vizesini getiirir kanımca. Elimizden geleni yapıcaz bize güvenenleri mahçup etmemek adına

Neredeyse Fenerbahçenin bu yılki grubuna düştüm. tek fark Rusyadan CSKA yerine Spartak Moskow geldi İnşallah FB gibi bir performans sergileyebiliriz.
Bundesliga 4.Hafta

Başa baş geçen mücadelede her iki tarafta etkili oldu yaptığı ataklarda. Ancak savunmada görev verdiğim oyuncuların üstün performansı bir maçı daha gol ymeden kapatmamızı sağladı. Tevfik ve Nilmar'ın 1'er golüyle 2-0 evimizde galip geldik. çok mutluyuz
***maçın adamı Nilmar***
Bundesliga 5.Hafta

Hem bizim takım, hem Gladbach çok net pozisyonlar buldu maç boyunca ama iki tarafında kalecisi günündeydi. 90. dakikaya geldiğimizde penaltı golünü attıktan sonra derin bir nefes almıştık artık maçı aldığımızı düşünüyordum. Ama birazda kendi hatam yüzünden sol kanatta kaçırdık oyuncuyu, Pander2e ileri çıkmasını söylemiştim durum 0-0 iken. onu düzeltmeyi unuttum tabii arkası boş kaldı Cassio'nun müdahalesi yetersiz kalınca Konan tamamladı ve 1 puanı takımına kazandırdı. Kazansak çok iyi olacaktı şanssız bir beraberlik oldu diyebilirim.
***maçın adamı Cassio***
geride kalan 5 hafta sonuncunda puan durumu şöyle oluştu;

İyi başladık sayılır. Zorlu bir fikstürümüz vardı. Arka arkaya iddialı ekiplere karşı oynadık. son haftaki Gladbach maçından çıkarabilseydik 3 puanı çok daha iyi olacaktı ama ne yapalım kısmet değilmiş. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz.