FENERBAHÇE'DE SEMİH ZİRVESİ



Sezon sonu sözleşmesi Fenerbahçe ile sona erecek olan Semih Şentürk'ün avukatı Şenol Çilek ile sarı lacivertli yönetim bir kez daha masaya oturdu.


Golcü futbolcunun avukatı dün akşam Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ile bir araya geldi. İkinci kez biraya gelen iki tarafın görüşmesinin olumlu geçtiği ifade edildi.

Başta Atletico Madrid olmak üzere Getafe, Osasuna ve Levante kulüpleri golcü futbolcuyu transfer etmek istiyor. Atletico Madrid milli futbolcu için yıllık 1.5 milyon Euro'dan oluşan bir teklif yaptı. Semih'in avukatı da Atletico Madrid'in golcü futbolcuyu istediğini Fenerbahçe yönetimine iletti.

Fenerbahçe'den yıllık 1 milyon dolara yakın ücret alan Semih'e sarı lacivertli yönetimin de 1.5 milyon Euro civarında bir ücret önermeyi düşündüğü ifade edildi.

İtalya'da oynanan İnter maçı öncesi de bir görüşme yapan Semih'in avukatı ile Fenerbahçe yönetimi arasında şu ana kadar kesin bir anlaşma sağlanmış değil.

Öte yandan Semih'in avukatı Şenol Çilek, yeni yılın ardından İspanya yolcusu. Çilek, daha önce davet aldığı Atletico Madird ile masaya oturmak için bu ülkeye gidecek

Kaynak : DHA