Evet arkadaşlar öz eleştirimizi yapalım. Ben başlıyorum.
Ben çok çabuk sinirlenen ve o sinirle çevremdeki insanlara çok kırıcı sözler eden ve daha sonra buna pişmanlık duyarım. Ayrıca çok çabuk aşık oluyorum asıl kötü olanda bu![]()
![]()
Evet arkadaşlar öz eleştirimizi yapalım. Ben başlıyorum.
Ben çok çabuk sinirlenen ve o sinirle çevremdeki insanlara çok kırıcı sözler eden ve daha sonra buna pişmanlık duyarım. Ayrıca çok çabuk aşık oluyorum asıl kötü olanda bu![]()
![]()
I'm back...
Bende çok çok aşık olurum.Ama oldummu tam olurum.Uzun bir süre atlatamam.Sevdiğim için herşeyi yaparım.Romantik takılırım sevgilimin yanında
İnsanlar bana sempatik ve komik derler. Az biraz da tip vardır.DersLerim çok kötüdür.1YıL sınıf tekrarı aldım.Hocalarla atışıp dururum.Sık sık disipline uğrarım.
Bende sinirlenince etrafımdakilere çok püskürürüm.Kıskancım.Manitanın yanında birini görsem anında dalarım.Çok kavgacıyım.
Ben her gece yatmadan özeleştiri yaparım.Çok yararlı oluyor.
-Çok çabuk sinirleniyorum
-Bazen esprinin dozunu kaçırıp,hakarete varan yorumlar yapıyorum.
-Derslerde dikkatim hemen dağılır,milleti de konuştururum.
-Bazen annemin veya babamın dediklerini dinlemiyorum.Sonuç kötü olabiliyor.
Tembel çalışkanımdır...
İnanılmaz sabırsızımdır...
Takıntılıyımdır...
En beğenmedim özelliklerim...
sonra agresifim kompleksliyim![]()
![]()
Bazı zamanlar inanılmaz sabırlıyımdır bazen bi anda patlarım
anlayışlıyımdır
tembelim
dikkatsizim
kıskancım
çok dikkatsizimdir
bazı işleri sonunu düşünmeden yaparım çoğundada pişman olurum
yazılılara son gün çalışırım![]()
sen yine iyimişsin deniz ben sabah Belediye Otobüsünde çalışırdım Lisedeyken![]()
Aniden parlar ağzıma geleni söylerim, çok çabuk kalp kırarım tamir etmek için yapmadığım şey kalmaz..
İlkokul, lise, üniversite.. Hiç değişmedi okulu kırma alışkanlığım, devamsızlık rekoru bendedir yani..
Burak ile aynı yapıdayım.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fanatiğin tekiyim,bu yüzden bir çok arkadaşın kalbini kırdım.
karşı tarafın kırılıacağını düşünmeden bazen ileri geri konuşabilirim.Dersler ağır olsa da ders çalışmaya bi türlü başlayamam en kötü özelliğim![]()
Sabırsızım. Herşey hemen olsun isterim.
İnadım inattır. Kara dediğim birşeye hayatta bir daha ak demem.
Çok çabuk sinirlenirim ara sıra bunu dışarı vururum, dışarı vurmadığım zamanlarda kendi kendimi yerim.
Aklıme ne gelirse söylerim, Bu yüzden yerine göre patavatsız yada içi dışı bir olarak algılanırım.
Maymun iştahlıyım, Herşeyden hemen bıkarım.
İşin eğlencesine bakarım, hemen gırgıra vururum
Çok kavgacıyım, çok...
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
agresifim kopmleksliyim
bu aralar hakkaten agresifim
güzelmiş herkesin bu yaşlarda aynı demekki..
Ben çabuk sinirlenmem,uykuma çok düşkünümdür..En kırıcı olduğum anlar uykusuz olduğum anlardır..Sabırsızlık bende de var biraz..Bunun dışında anlayışlı olduğumu düşünürüm yani öyle derlergerisi fasa fiso..
Çok duygusalım
Çok dikkatsizim
Bu iki özelliğimden çok rahatsızım.
Duygusallığa pek bişey diyemem zamanla,yaşam şartlarıyla birlikte kapatılabilir diye düşünüyorum ancak dikkatsizlik Türkiye gibi bi ülkede başına sorun olabilir
çok dikkatsizimdir çabuk sinirlenirim sinirlendiğim anda dönüşü olmayan laflar ederim mesela az önce birine bana ne benim derdim değil dedim o da msn iletisine emre senin gibi birine yazıklar olsun yazmış
Fazla fanatiğim bu yüzden kalp kırarım.
Çabuk sinirlenirim özellikle maçta çok çabuk sinirlenir ve kötü sözler söylerim.
Uykudan kalktıktan sonra ve açken çok tersimdir.(MeMo bilir)
Beğendiğim yönlerim
İyi espiri ve taklit yaparım,taşı gediğine koyarım(MeMo bilir)![]()
Fanatik biriyim,
Ders çalışsam başarırım ama Fırsat olmuyor;
Herşeyi hemen isterim,
Utangecım,
Sabırlıyım ama biyere kadar,
Hemen parlayabilirim de...
- Sabırsızımdır,
- Büyüklerime karşı ani çıkışalrım vardır,
- Bazen sadece kendimi düşünürüm,
- Sinirlerimi çok fazla hakim olamadığım durumlar da vardır.
Çok kırıcı sözler söylerim bazen , ayrıcada uyumaya çalışırken gelen herhangibi sese gıcık olurum takıntı yaparım ve uyuyamam
Çok da duygusalım ama bu kötü birşey değil sanırsam
Agresifim + sabirsizim ...
yaptıklarımdan ders çıkarmam
yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymam
şiddet severim en iyi iki arkadaşım kavga etse bile onları ayırmam izlerimkeyifle
kolay kolay kavga etmem ama hemen hemen her gün tartışırım
duygularım körelmiştir.aşık olmam,hiç kimseye acımam,sadece kendimi düşünürüm .... daha çok var ama bu kadaarı yeter![]()
Bu ara hareketsizim
"Dayak atma"nın bir spor olduğunu öğrenmem gerek
Fanatikmiyim? Kim demiş![]()
Çok sorumsuzum.Bu benim en kötü özelliğim.Bu özelliğimi kaldırmak için çok uğraşıyorum.Ayrıca tembelim.Bu 2 özellik yüzünden kaderimin değiştiğini düşünüyorum.
So what?
Saike