Taktiğim bu siteden almıştım baya iş yaptı gs ile ama ilk 11 değişiyor aslında her maç formda olanı oynatıyorum

Originally Posted by
ToRResS
Oy oy baslangıca bak sen cok ıyı Fenerbahce galıbıyetı ıyı yaramıskı tutabılene ask olsun.. 
Basarılarının devamını dılerım..
ligin ilk haftası olunca acaba dedim ama galiiyet moral oldu bu hırsla giderler sağol başarı dileklerin için

Originally Posted by
_BeeTLeJuiCe_
Güzel bir başlangıç yapmışsın. Başarılar.

teşekkür ederim imzadan önce smileyden fenerli olduğun anlaşılıyor 

Originally Posted by
taytopcuoglu
Çok güzel başlangıç
teşekkür ederim

Originally Posted by
handemert
Ben maç skorlarını görünce çok şaşırdım.Galatasarayla başarı çok zor geliyor.Taktiğini koyarsan sevinirim.Bi uefa da sen al Ronaldonun aslanları desinler.
aslında galatasaray ile başarı zor geliyor. Daha başlangıç bakalım başarı gelecekmi ama taktiği koydum galatasarayda işe yarıyor baya.Romeonun aslanları olur o

Originally Posted by
yunusgs
Başarılar EVRİM ya niye adını Cristiano Romeo yaptın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada tebrikler süper başlamışsın.
Romeo nickim diye cristiano da ronaldonun ilk adı ve ben ronaldo hayranıyım ondan dolayı ismimi öyle yaptım başka bir kaç yerde daha kullanıyorum Cristiano romeo yu. Teşekkür ederim yunus başarı dileklerin için

Originally Posted by
SiR ToMaSRoSiCkY1
Bu aralar forumda da amma Gs kariyeri var.
Kariyer patlaması yaşanıyor.Başarılar.Çok iyi başlamışsın.
evet bu aralar patlama var galatasaray kariyerlerinde.teşekkür ederim başarı dileklerin için

Originally Posted by
taytopcuoglu
Tansfer dönemi biötmediyse allah rızası için şu isimlere bak
Charles Xavier(AMC)
Thiago(Genç bi forvet)
THİAGO'Yu tek geçerim çok iyi bir adam hemen al bence ...
xavier çıkmadı bende thiago var güzel adam ama şuan para yok sezon sonuna ancak alırım
Kötü oynadığımız maçı Lincolnün frikik golü ile kazandık
Ali Samiyende bir derbi heyecanı yaşanacak. Atmosfer süper. Staddan görüntüler izliyorsunuz
Bir derbiden daha galibiyet ile ayrılıyoruz. Takım çok iyi gidiyor performans güzel ama zamanla daha güzel olacak
,
5 maçta 5 galibiyet golde yemedik takım çok iyi nazar değmesin

Turu geçip gruplara kalmak istiyoruz bu maçtan avantajlı bir skor ile dönmek istiyoruz
İlk puan kayıbını yaptık ve ilk golü yedik ve 3.derbiyide kazanamadık
Türkiye Kupası Grup