1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Sana Söz Yine Zaferler Gelecek

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Taktiğim bu siteden almıştım baya iş yaptı gs ile ama ilk 11 değişiyor aslında her maç formda olanı oynatıyorum

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Oy oy baslangıca bak sen cok ıyı Fenerbahce galıbıyetı ıyı yaramıskı tutabılene ask olsun..

Basarılarının devamını dılerım..
    ligin ilk haftası olunca acaba dedim ama galiiyet moral oldu bu hırsla giderler sağol başarı dileklerin için

Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Güzel bir başlangıç yapmışsın. Başarılar.
    teşekkür ederim imzadan önce smileyden fenerli olduğun anlaşılıyor

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Çok güzel başlangıç
    teşekkür ederim

Quote Originally Posted by handemert View Post
    Ben maç skorlarını görünce çok şaşırdım.Galatasarayla başarı çok zor geliyor.Taktiğini koyarsan sevinirim.Bi uefa da sen al Ronaldonun aslanları desinler.
    aslında galatasaray ile başarı zor geliyor. Daha başlangıç bakalım başarı gelecekmi ama taktiği koydum galatasarayda işe yarıyor baya.Romeonun aslanları olur o

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Başarılar EVRİM ya niye adını Cristiano Romeo yaptın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada tebrikler süper başlamışsın.
    Romeo nickim diye cristiano da ronaldonun ilk adı ve ben ronaldo hayranıyım ondan dolayı ismimi öyle yaptım başka bir kaç yerde daha kullanıyorum Cristiano romeo yu. Teşekkür ederim yunus başarı dileklerin için

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Bu aralar forumda da amma Gs kariyeri var.
    Kariyer patlaması yaşanıyor.Başarılar.Çok iyi başlamışsın.
    evet bu aralar patlama var galatasaray kariyerlerinde.teşekkür ederim başarı dileklerin için

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Tansfer dönemi biötmediyse allah rızası için şu isimlere bak

Charles Xavier(AMC)
    Thiago(Genç bi forvet)

THİAGO'Yu tek geçerim çok iyi bir adam hemen al bence ...
    xavier çıkmadı bende thiago var güzel adam ama şuan para yok sezon sonuna ancak alırım

bu arada benim kariyer ile ilgili değil ama gerçekte aynı maç oynanacak ilginç geldi ss koydum. Fener ile sevilla şampiyonlar ligi ön elemesinde oynadılar sonuç bu gerçektede böyle olur inşallah

İlk maç deplasmandan turu geçip döndük sayılır bu maçta beraberlik bize yetti

Kötü oynadığımız maçı Lincolnün frikik golü ile kazandık

Ali Samiyende bir derbi heyecanı yaşanacak. Atmosfer süper. Staddan görüntüler izliyorsunuz

Bir derbiden daha galibiyet ile ayrılıyoruz. Takım çok iyi gidiyor performans güzel ama zamanla daha güzel olacak

,
    5 maçta 5 galibiyet golde yemedik takım çok iyi nazar değmesin

Turu geçip gruplara kalmak istiyoruz bu maçtan avantajlı bir skor ile dönmek istiyoruz

İlk puan kayıbını yaptık ve ilk golü yedik ve 3.derbiyide kazanamadık

Türkiye Kupası Grup

Last edited by Romeo3405 : 03.Ocak.2008 at 20:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri