Gaziantep B.Ş. Bld. Spor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Gaziantep B.Ş. Bld. Spor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Bilal Türkgüler(AMC/FC): Bu sezon Süleyman Varlıkla birlikte Belediyenin en iyi oyuncusu. Ligde 6 golü var performansı üst düzey. KArtal deplasmanında oynadıkları maçta resmen sahada parlıyordu. Bravery düşük ikili mücadelelere girmiyor, Agrression düşük son derece kibar bir oyuncu. Teknik gerçok ligin çok üstünde çok teknik bir oyuncu 14 olabilir. Hızı hızlanması vasat üstü bitriciliği iyi. Hava toplarında etkisiz yalnız creativ özelliği iyi. Decisions ve passing te iyi.
Süleymen Varlık(DC): Ligin en iyi stoperlerinden. Bir hayli heybetli bir futbolcu 1.90 boy ve 89 kilo. Çok kuvvetli çok sağlam bir stoper. Strength: 16-17 ama bir o kadar da ağır acc: 8, pace: 8, agility: 7. Hava hakimiyeti çok iyi boyunu da hesaba katarsak jumping için 15-16 uygun olacaktır. Oyun konsantre bir oyuncu positioning iyi nerede duracağını biliyor. Cesur ve çok sert bir stoper. Tacklingi' de 1. lig seviyesinin üstünde. Argues with officials eklenebilir. CA' sı Bilalle birlikte takımın yıldızı olarak yapılmalı.
Eser Altın(GK): Yıllar önce çok beğendiğim bir kaleciydi ama çok büyük düşüşte iki senedir. Consictency: 5-6 olabilir. İnanılmaz istikrarsız bir maç dünyaları çıkarıyor ikinci maç inanılmaz kötü goller yiyor. En iyi oldugu konu Aerial ability boyu 198 civarında. Jumpingi de iyi. 17 olur. Rushing out: 6-7 çok htalı çıkışlar yapıyor bu yüzden Kartaldan çok kötü bir gol yemişti. Handlingi ve kickingde vasat üstü. Strength de yüksek olmalı. Refleksler 10 olur.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
El Hadji'nin söylediklerine kesinlikle katılıyorum... hatta;
*Bilal Türkgüler'in mevkisini ST bile yapabiliriz... oyundaki PA'sı yerinde ama CA biraz daha artmalı, 80 çok düşük...
*Eser Altın bekleneni veremiyor, çoğu maçta da Halil'in yedeği haline geldi... Halil Matlı'nın hem CA hem de PA artabilir...
*Oyunda takımın en iyisi zaten Süleyman Varlık ve Serdar Özbayraktar... ama Serdar Özbayraktar takımdan ayrıldı, kadrodan çıkarılmalı...
ayrıca bunlara ek olarak:
*Serkan Boydak (GK), takım kadrosunda görünüyor, gerçekte Artvin Hopaspor'a kiralık gönderildi... ayrıca sözleşme bitişi 2010 değil, Mayıs 2008 olacak...
*Onur Bulut (GK), o da Bulancakspor'a kiralık verildi, yine sözleşme bitişi Mayıs 2008 olmalı...
*Abdullah Özer (ST), Aksarayspor'da kiralık oynuyor...
*Aydın İnanç (AM RC), oyunda Gaskispor'da kiralık gözüküyor, halbuki takımda ve birçok maçta oynuyor, forma no 99...
*Ferdi Yanık (ST), oyunda A.Sebatspor'da, ama gerçekte takımda olması lazım, forma no 54...
*Hakan Albayrak (M RLC), oyunda MC yapılmış, ama kanatlarda oynayabiliyor, özellikle sol kanatta çok iyi ve gelecek vaadeden bir oyuncu, PA -6 olabilir...
*Hasan Uğur Kardal, oyunda bulamadım, ama gerçekte takım kadrosunda... AMC oynuyor, 9 Mayıs 1982 Samsun doğumlu. Sözleşme bitişi 31 Mayıs 2009, forma no 55... genelde yedek çıkıyor, pek izleyemedim...
*Osman Fırat (DC/DM), oyunda MC yapılmış...
Gerçekte takım kadrosunda olan bi kaç genç oyuncu ise oyuna aktarılmamış... mesela:
*Hayrettin Çınar (DC), 5 Ocak 1988 Gaziantep doğumlu, sözleşme bitişi 31 Mayıs 2011...
*Murat Gündoğan (DM/MC), 8 Ocak 1985 Elazığ doğumlu, sözleşme bitişi 31 Mayıs 2009, forma no 23, çok çevik ve hızlı bir oyuncu...
*Tacettin Karakeçili (DC), 8 Şubat 1989 Ş.Urfa Suruç doğumlu, sözleşme bitişi 31 Mayıs 2012, forma no 63, geleceği parlak olabilir...
*Yusuf Atay (DM/MLC), 17 Kasım 1985 İstanbul doğumlu, sözleşme bitişi 31 Mayıs 2009, forma no 11, orta sahada ve sol kanatta etkili bir oyuncu, bu da gelecek vaadediyor...
Şimdilik bu kadar, izledikçe daha detaylı yazacağım...
Alpaslan Süleyman' ı ben yapmıştım zaten takımın en iyisi olarak. Süleyman Varlık ile tanıştım çok muhabbet bir arkadaşımız kulüple ilgili bilgileri daha yakından alıp ocak ya da şubat yamasında daha iyi bi G.antep yapacağım inşallah.
evet tamamdır...
takımda müthiş bir Suat Kaya sevgisi var, atılan her golden sonra ona doğru koştular ve golleri ona armağan ettiler, geçen seneki beklenmeyen performansı da düşünürsek, favori kişilere eklenebilir Suat Kaya...
bu arada Mustafa Şahintürk'le beraber Ulaş da 2 gol attı, ikisinin de performansı gayet iyiydi...
belirtmeden geçemeyeceğim, takım maçlarını Gaskispor Tesislerinde oynuyor, Kamil Ocak ikinci stadları yapılsa daha doğru olacak...
Mustafa Şahintürk son maçta 2 golün yanısıra 2 de asist yapmış. Gerçekten çok formda bunun yanı sıra Osman da formda.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Suat Kaya'nın tekrar gelmesiyle çıkışa geçti... Kadroda da ciddi değişiklikler olacak gibi gözüküyor...
Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan Koray Şanlı ve Serkan Çevik, Trabzonspor'dan Ufukhan Bayraktar ve Gaziantepspor'dan Ahmet Arı ile anlaştıklarını açıkladı...
Ayrıca Almanya'dan 3 gurbetçi futbolcunun getirilip denemeye alındığını, beğenilirlerse imza attırılacağını söyledi, isim vermediler...
G.Antep Büyükşehir Belediyespor'da, Samsunspor'da forma giyen Mustafa Marangoz imza attı...
sözleşme detayları hakkında açıklama yapılmadı...
ufukhan kiralandı trabzonspordan... suat hocanın gelişiyle türker de de büyük bir çıkış var, ayrıca önemli bir operasyon var takımda...
ferdi gitti nereye bilmiyorum...aydın inanç free ye çıktı... h.uğur kardal gaskiye kiralık... yertek gaskiye kiralık gitti... yusuf amc... osman dcl... hakan albayrak mr mc ml... tacettin iyi stoper olacak...hayrettin kaleci... krapinoviç in belirttiği bu oyuncularda bazı ufak hatalar vardı onları düzelttim... bu bilgiler türker den alındı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha önce Gaziantep'ten Ahmet Arı, Trabzonspor'dan Ufukhan, Beşiktaş'tan Koray (Şanlı) ve Serkan Çelik'i kadrosuna dahil eden Gaziantep Belediye, transferi kısa süreliğine dondurdu. bu oyuncular kiralık geldi...
puerta kalbimizde...
Daha önce Gaziantep'ten Ahmet Arı, Trabzonspor'dan Ufukhan, Beşiktaş'tan Koray (Şanlı) ve Serkan Çelik'i kadrosuna dahil eden Gaziantep Belediye, transferi kısa süreliğine dondurdu. bu oyuncular kiralık geldi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Daha önce Gaziantep'ten Ahmet Arı, Trabzonspor'dan Ufukhan, Beşiktaş'tan Koray (Şanlı) ve Serkan Çelik'i kadrosuna dahil eden Gaziantep Belediye, transferi kısa süreliğine dondurdu. bu oyuncular kiralık geldi... ancak beğenilmeyen koray şanlı ve serkan çelik beğenilmeyerek 1 hafta sonra geri yollandı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ilkyarıda antep belediye iç saha maçlarında ortalama 200 - 300 seyirciye oynadı maçlarını...
takımın yıllık bütçesinin 2,5 - 3 milyon ytl arasında... tavan ücret yıllık 180 bin ytl... ama oyuncuların çoğu 180-150 bin ytl arasında yıllık ücret alıyor, takımda dengelerin korunması amacıyla böyle bir yola gidilmiş, şahintürk süleyman varlık tavanda ücret alırken, ulaş meyan, türker, ogün , s. işyapan, hakan albayrak 160 civarı alırken diğer oyuncularda yıllık 150 bin ytl alıyorlar... kulüpte ödeme anlamında nakit akışında herhangi bir sorun yaşanmıyor...
Last edited by midfielder1912 : 07.Ocak.2008 at 16:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
değerli bilgiler için teşekkürler midfielder1912...
ben de ufak tefek mevki düzeltmeleri yapacaktım ama, şu sıralar Gaziantepspor'la meşgul olduğum için gecikmişti...
Erol süpersin kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bu arada Süleyman iyi para alıyormuş yakışır hakediyor bunu.