Last edited by Romeo3405 : 10.Ocak.2008 at 13:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
şike var tugay penaltıyı kacırmış![]()
.
![]()
evet önce Galatasaraylılığı aklına geldi atmadı ama sonra profosyonel olduğunu düşündü ve kaleciden dönen topu tamamlayıp golünü attı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
![]()
![]()
Çok pozisyona girdik ama maç golsüz bitti bu sonuçla Uefa Kupasında finale yükseldim rakip İtalyan devi İnter
![]()
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
![]()
Türkiye Kupası finalinde rakip Fenerbahçe. Fenerbahçeyi bir kez daha yenerek kupayı müzemize götürdük
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sezon bittiğinde büyük bir puan farkı ve çok iyi bir performans ile şampiyon olduk
Last edited by Romeo3405 : 10.Ocak.2008 at 13:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrikler Evrim muhteşem bir sezon Uefa Kupasına üzülme neredeyse eşit sayıda şut atmışsınız ama İnter becerikliymiş son vuruşlarda lig de süper Türkiye Kupasıda tekrar tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
TRANSFER SEZONU
Yönetim transfer parası vermemişti. Geçen seneden bu sene için anlaştığım 2 adam
OMAR ANDRADE
BLAGOY GEORGİEV
Arsenaldan kiraladığım adam
MATTHEW CONNOLLY
Ucuza aldık genç yetenek
MARVİN ANGULO
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arda Turan için Bayern Munich 14.250.000 Euro teklif etti bu teklifi Özhan Canaydın kendisi direk kabul etti ve Arda Turan Bayern Muniche gitti
Last edited by Romeo3405 : 10.Ocak.2008 at 16:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arda kötü olmuş ya.
Tebrikler Evrim.
Bu sene bu taktik ile oynuyorum defansif ama gol buluyoruz ve çok az gol yiyoruz.
![]()
Lige galibiyet ile başladık bu sene geçen seneye göre daha iyi olmalıyız
![]()
![]()
İkinci hafta bir derbi maçını çok iyi oynayarak kazandık
![]()
![]()
Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını kazanarak avantajlı bir skor aldık
![]()
Kendi sahamızda beklemediğimiz bir beraberlik aldık
![]()
![]()
Bir derbi daha. Deplasmanda Fenerbahçeyi rahat geçtik
![]()
Şampiyonlar liginde gruplara kaldık
GRUP
AC.Milan
Real Madrid
Galatasaray
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Romeo3405 : 13.Ocak.2008 at 14:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim çok güzel gidiyorsun Ardanın gitmesi kötü olmuş Alex daha bu yaşta iyi gidiyor bir kaç sene sonra coşar iyice
.
![]()
Geçen sene lig maçlarında yenemediğim Trabzonu bu sene yendim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3599/gs****n0.th.jpg[/IMG]
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Romeo3405 : 14.Ocak.2008 at 14:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Evrim geçen seneki taktik daha iyiydi sanki bunda az şut çekiyorsun ama olsun tebrikler yinede iyisin.
çok başarılı bir kariyer olmuş. ben taktiğini çok başarılı buldum her maçta golün var ve neredeyse hiç gol yemiyeceksintebrikler ss leri takım ve lig logoları ile yayınlamamda çok esentik olmuş ayrıca güzel kariyer
Last edited by Romeo3405 : 19.Ocak.2008 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu ne ya takım süpper olmuş.Real madridle filan iyi direniyosun helal sana.
turksportal...
Tebrikler.Süper gidiyosun.Biraz hızlı gidiyosun am süper kariyer.
Tebrikler Evrim şampiyonlar ligi harika.
resimlerin çoğu çıkmıyor kontrol eder düzeltirsen sevinirim.
Tebrik ederim Romeo gerçekten çok başarılısın ben 2 kez TSL de takım çalıştırdım Bursadan istifa ettim Kayseriden de 16 maçta kovuldum Başarılarının devamını dilerim. KISKANDIM!![]()
Oynadığın taktik siteden alınan sempatik taktik sanırım baya fayda sağlamış. Az şut çekiyorsun ama az pozisyon veriyorsun bunun sonucundada çok gol atamasan bile az gol yiyerek ligi bitiriyorsun ve namağlup bitirme şansın yüksek oluyor. Başarılarının devamını dilerim süper gidiyorsun Seneye avrupadan bir kupa istiyoruz
İlk mesajımı sana yazıyorum inş. uğurlu gelirGerçekten çok iyi gidiyorsun.Bi şey sorucam aLexi bende aldım 2 hafta oldu daha nasıl beğeniyomusun?
![]()
Alex 19 yaşına geldiği zaman iyi oynamaya başlıyor o zamana kadar kirala 19 veya 20 yaşına geldiği zaman oynatmaya başla
Kardeş bazı resimler çıkmıyor ve maçları biraz anlatsan daha iyi olur
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Galatasaray - Fenerbahçe maçı hariç tüm resimler şuanda çıkmaktadır.
Turksportal Interactive YÖnetimi