-
Emre Colak ve Cem Sultan yeniden ayarlandimi? Daha once hem burada hem de si games'in resmi forumunda bu konu ile alakali bir cok kez yazdim ve kendi versiyonlarimi yaptim bunlar oyuna yansitilicak mi veya bu oyuncular oyuna nasil yansitilicak? Sadece o da degil mesela bi Semih Kaya'da ole bu oyuncular artik rastgele olmamali ole herhangi oyuncular degiller.
Emre Colak AMC olarak ayarlandimi (oyunda AML olmasi ozellikle rastgele oyun tarafindan ayarlanan ozellikleri acisindan cok rahatsiz edici). Emre Colak'in boyu ayarlandimi?
Emre Colak'a PPM olarak "Dictates Tempo" eklenebilir. Cem Sultan'a da "Attempts Overhead Kicks." Ayrica Cem'e AMC kabliyeti sole bi 10-12 arasi bi rakam olarak vrilmeli ve free role baya yuksek verilebilir 15-20 arasi.
Irfan Basaran'a da PPM olarak "Dictates Tempo" ve "Tries Tricks" verilebilinir.
Emre Colak'in PA ne olucak? Semih Kaya'nin PA ne olucak? Bazi genc oyuncularin reputationlari ve CA'leri yeniden gozden gecicek mi? Mesela bi Semih Kaya gibi 16 yasinda olup paf takimda bi stopper olarak as oyuncusu olan ve oyuncu eksikliginde A takimda 18'e mac kadrosuna bile giren biris icin 45 CA oldukca dusuk. Ayrica Semih Kaya'ya DR ve DL icin de biraz kabiliyet eklenmeli 10 gibi bisey olur herhalde.
GS paf takiminda boy/kilo bilgileri yanlis olan veya hic girilmemis olan oyuncular ayarlandimi? daha once belirtigim gibi bu gibi bilgiler GS resmi sitesinden alinabilinir.
Manisaspor topiginde yazdim ama yanit alamadim Oguz Sabankay'in boy/kilo bilgileri girildi mi? ayrica PPM olarak gecen seneki arastirmada ona verilen "Runs Ball Through Center" ve "Tries Killer Balls Often" yeniden girilse guzel olur. Sadece bu da degil Manisaspor arastirmasinda boy/kilo bilgileri bir cok oyuncu icin cok yanlsi bunlara goz atilmali.
Irfan Basaran bi yeniden gozden gecirilsin ozellikle Tackling 0 olmasi cok rahatsiz edici bazen 15+ tackling olaiyo bu gercekci degil. Kendini gostermis vizyona cikmis belirli ozellikleri on plana cikan gencler ayarlanmali. Bu gibi oenmsiz ozelliklero de rastgele olmamali. Mesela oyunu actigimda 18 long throws alan bi Emre Colak veya 15 Penalty taking alan bi Oguz Sabankay gormek istemiyorum ya da 8 finishing alan bi Cem Sultan. Ne biliyim 192 cm boyunda olan bi Emre Colak. Butun bunlar cok sikinti veriyor insana. Elbette elinizde cok is var ama en azinda goze batanlari ve bahsedilenleri duzeltmeniz guzel olur. Cem Sultan'i yaparken Batuhan ile kiyaslanmali bence Batuhan'dan daha yetenekli bo oyuncu Cem ama tabi Batuhan kendini gosterme firsati buldugu icin A takimda bu fikre katilmayanlar olucktir her neyse demek istedigim Cem Batuhan'dan geri kalicak bi oyuncu degildir.
Bu sorulara yapildi veya yapilicak hatda umrumuzda degil gibi bi cevap bile alirsam sevinirim ki artik bu konularla ugrasmam bende rahatlarim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bi ekleme yapmak istiyorum onemsiz ozellik derken ayni zamanda oyuncularin zayif olabilicek noktalarini da kast etmek istedim. PPM'i olmasi gereken genc oyunculara verilmeli.
Cafercan'in PA ne olucak? -6 biraz dusuk gelmisti -7 daha dogru olabilir.
Berkin Arslan ve Onur Kanarya gibi GS ile profesyonel kontrat imzalamis gencler oyuna eklenicek mi? Ozellikle Berkin Arslan gibi gelecek vaad eden ve genc millilerde hariklalar yaratan bi isim mutlaka eklenmeli onun la ilgili ya burada ya da si games'in forumunda gerekn bilgileri sanirim yazmistim. Nazili Belediye spor'dan alindigi oyuna yansitilabilinir GS'den once oynadigi kulup olarak cunku GS bonservis ucreti odeyip aldi onu tipki Oguz Sabankay gibi. Kendisi AMC/FC olarak oyuna girilmesli ST natural AMC accomplished PA -8 ve CA 50-55 arasi.
TFF'deki Berkin'nin profili:
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=875791
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ozellikle Berkin Arslan'nin finisihing'i yasi icin oldukca yuksek olmali sanirim 10-12 gibi oluyor herhalde 15 yas icin 10'a daha yakin? Ayrica pass yetenegi de yasi icin oldukca yuksek olmali hem gol atabilen hem de attigi kadar da attiran bi oyuncu olarak yansitilmali. favoured personel'e Metin Oktay, Tanju Colak, ve Hakan Sukur eklenmeli. Anlasina gore determination, ambition gibi ozellikler yasi icin oldukca yuksek olmali cunku ozellikle bos zamanlarinda demin saydigim uc golcunun kasetlerini izleyip antremanlarda onlarin tekniklerini uygulamaya calistigini, futbol oynamayi cok sevdigini ve ekstradan gol antremanlari yaptigini ayni zamanda basari icin cok calismasini gerektigini bildigini solemisti bi interview'da. Oynadigi genc milli takimlarda kaptanlik da yaotigi icin leadership gibi ve kaptanlik icin onemli olabilicek diger ozellikler yasi icin oldukca yuksek olmali.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica Berkin'in creativity ve flair gibi ozellikler de yasi icin oldukca yuksek olmali.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serkan Calik Turkiye icin declared olmali. Baris Ozbek'in Alman Umit Milli'de oynadigi mac sayisi ve attigi gol(ler) girilmeli ve Alman Umit Milli takimina secilebilmesi icin rep'i yuksek olmali. Bu oyuncularin sanirim artik bos birakilmicak Perpetua'nin daha once yapmis oldugu Baris Ozbek'mi olucak oyundaki? DMC ozelligi 7'den yuksek olucak mi? Serkan Calik'a AMR 12-14 arasi, AMC 6-8 arasi, ve AML 8-10 arasi verilmeli. Dogum yerleri ve boy/kilo duzeltilmeli bunlari bi cok yerde bi cok kez belirttim. CA ve PA'leri kac olucak acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baris Ozbek'e PPM eklenicek mi mesela "Winds up oppenents" ve "Dives Into Tackles" gibi? Serkan Calik icin de "Moves into channels" olabilir.
Last edited by licentia : 16.Ocak.2008 at 15:43
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri