Fuleli koşan, kuvveti devamlı bir oyuncu. Bunun yanında teknik özellikleri düşük, dar alanda zorlanacaktır, ama büyük alanda çok iyi.
Stamia, Dribling, Agilty, Finishing, Firsatcilik, Soguk Kanlilik Yükseltilsin.
Fuleli koşan, kuvveti devamlı bir oyuncu. Bunun yanında teknik özellikleri düşük, dar alanda zorlanacaktır, ama büyük alanda çok iyi.
Stamia, Dribling, Agilty, Finishing, Firsatcilik, Soguk Kanlilik Yükseltilsin.
GeneL oLarak hoLosko ya bakıcak oLursak; TopLa beraber gidebiLen, nerede duracağını biLen, bitiriciLiği yüksek, teknik özeLLikLeri iyi bir santrafor. Sıkı marke ediLdiği zaman zorLanabiLen, kapaLı savunmaLarı aşacak kapasitesi üst seviyede oLmayan bir forvet. Yeni yamada umarım buna uygunen bir hoLosko oLur.
Birde sadakatı konusuna katıLmıyorum. HoLosko kaç yıLdır Türkiye de oynuyor ve son zamanda ki hareketine kadar Manisada hiç husursuzLuk yaratmamış bir oyuncuydu. Son yaptığı davranışta tamemen kLüpten ayrıLmasına izin veriLmesi için yapıLmış bir hareket. Sadece agresifLiği normaL seviyede oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
önümüzdeki yıl burak ve koray değerlendirmelerini kim yapacak bilemiyorum..ama bence manisasporu izleyen arkadaşın yapması daha doğru olacaktır.çünkü bu iki oyuncu tahminimce, manisporda ,beşiktaşta oynadıklarından daha fazla forma şansı bulacaklardır.bir oyuncuyu iyi gözlemlemek onu ne kadar fazla izlediğimize bağlı ayrıca kişisel tahminim bu iki oyuncudan özellikle korayın manisada fazla kalmayacağını düşünüyorum..dikkat edersek..fenerbahçe : appiah aureliobeşiktaş: cissetrabzon aymangalatasaray: linderothkorayın oynayabildiği DMC mevkisinde 4 büyük takım türk oyuncularıda olmasına rağmen muhakkak bir veya 2 yabancı oyuncu bulundurmuş. bu bölgede çok iyi oynayabilen türk oyuncu sayısı fazla değil.muhakkak koray beşiktaş hariç diğerlerinden birine gider...tahminim trabzon veya galatasaray olur..burak ise kritik virajda.. manisasporda 2 yol var önünde..ya patlama yapacak ve yine büyüklerden birine transfer olacakyada okan koç gibi kaybolup gidecek..tabi çok çalışmasına bağlı..manisporu takip eden arkadaşın yükü artık daha ağır..bence bu iki oyuncuyuda manispor araştırmacısı değerlendirmeli..
manisaspor bucaspor un ümit milli oyuncusu Mehmet Battal ı sezon sonuna kadar 100 bin ytl karşılığında kiralamıştır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
battal; uzun boylu ancak oyun içinde gezen, hareketli , gelişime müsait teknik kapasitesi de fena olmayan en önemli özellikleri finishing, dribbling olan bir arkadaşımız...
Last edited by midfielder1912 : 07.Ocak.2008 at 17:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
yanlis anlamadisam arastirma dosyalari arastirmacilarin ellerine gecti bu yuzden bu onemli mesajimi tekrarlamaka istiyorum. Cok ciddiyim Manisaspor'da neredeyse hangi oyuncuya baksam boy ve kilo bilgileri yanlis bunu resmi sitye bakarak gozden gecirmek lazim cok zor bisey degil lutfen yapin bunu. Mesaji okursaniz demek istediklerimi anlarsiniz. Son oalrak halledildi ya da bakicaz gibi mesaj yollayin da ne olup olmadigini anlayalim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuna Mehmet Batdal olarak girilmis ve tum ozellileri 0 ayrica cok onemli olan boy ve kilo bilgileri de 0 yani bazi oyunlarda adamin o en az 191 cm'lik boyu 174 cm ya da daha asasi bile olabiliyor. Bu sorunu Bucaspor topiginde de dile getirmistim umarim duzeltilir ayrica PA: 125, Umit Mill'de bu kadar sik oynayan ve basarili performans gosteren bi oyuncu icin cok dusuk ya -7 hatda -8 PA olmali ya da 135-145 PA arasi bi rakam buyuk olasilikla 135 PA. Ve tabi ki onemli ozellikleri oyuna mutlaka aktarilmali. Daha sik izleyen arkadaslarin bu konuda daha iyi yorumlar yapabilicegini tahmin ediyorum.
Last edited by licentia : 07.Ocak.2008 at 21:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
mehmet battal ı 2 kere izlediğim için çok rahatlıkla -7 nin fazla olduğunu düşünüyorum, daha yolun başında ve istikrarsız, tamam belli bir ışığı var ancak kesin süper lig oyuncusu olur demek için erken... ümit milli takımda iyi işler yapıyor ama önemli maçlarda tam olarakta kendini gösteremedi.ancak boyu ile ilgili söylediklerinde ve benzeri söylemlerde çok haklısın...
puerta kalbimizde...
Erol senden çok rica ediyorum. Mehmet Batdal ' ı seyreden biri olarak şu oyuncunun ca pasını ve özelliklerini gerçeğe uygun bir şekilde girermisin. Bu adam yıllardır izleniyor. Alt liglerin en önemli oyuncularından ben izleyemedim sen iki kere izlemişsin bu adamın random olması benı uzuyo.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
abi adam devre arasında manisa ya kiralandı, manisayla ilgilenen arkadaşlar girecek herhalde... ama bana gelen buca datasında kalırsa ben gördüğüm kadarıyla girerim...
composure 6-7
finishing 12-13
dribbling 11-12
acceleration 10-11
flair 12-13
heading 14-15
jumping 12-13
technique 11-12
aggression 10-11
determination 8-9
off the ball 7-8
passing 9-10
creativity 8-9
corners 12-13 (cornerlerde ve yan toplarda tehlike yaratıyor)
positioning 10-11
crossing 9-10
ama şunu da söylemek lazım milli takımdayken daha bir başka oynuyor ii bir takımda daha fazla göz önüne gelcek bence...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Vestel Manisaspor, Afrika Kupası maçları nedeniyle yaklaşık 6 hafta takımdan uzak kalacağı bildirilen Gineli Oumar Kalabane'nin yerine Denizlisporlu Allyson Araujo Santos'u transfer etti.
allyson a mutlaka shots with power eklenmeli...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allyson Santos Manisaspor'da
Denizlispor ile Vestel Manisaspor arasında dün sürpriz bir transfer gerçekleşti. Horoz'un sezon başında Brezilya'dan transfer ettiği defans oyuncusu Allyson Santos, Vestel Manisaspor'a gitti. İlk yarının son haftalarında Güvenç Kurtar ile sorunlar yaşayan Allyson Santos, 250 bin euro karşılığında Vestel'e verildiği öğrenildi. Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor maçında attığı golde topun hızının saatte 127.7 kilometre ulaşmasıyla, F.Bahçeli Roberto Carlos'un "En süratli şutu çeken oyuncu" rekorunu kırmıştı.
Last edited by midfielder1912 : 08.Ocak.2008 at 14:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
puerta kalbimizde...
Bence Mehmet Batdal'in jumping 12-13'den daha yuksek olmali cunku mac motorunda boy bilgisi bi anlam ifade etmiyor ve bu boy farkini oyuna en iyi sekilde yansitan ozellik jumping sanirim.
Bu konuda dikkatli olalim. Bugun okugum bir habere gore transfer gerceklesemedi cunku Manisa ile anlasamadi Alysson.
Manisaspor'da transfer sıkıntısı
Beşiktaşlı Burak ve Koray'a imza attıramayan, Denizlisporlu Allyson'la anlaşamayan, Brezilyalı golcüden vazgeçen, gurbetçi İlker'in işini bitiremeyen siyah beyazlı ekip, ikinci yarıya eksik kadroyla başlayacak.
Devre arasında Holosko'yu Beşiktaş'a satarak kasasına 5 milyon Euro koyan Vestel Manisaspor, 2'nci yarıya transfer yapamadan başlayacak olmanın sancısını yaşıyor. Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan alınan Burak ve Koray'a imza attıramayan yönetim, Denizlisporlu Allyson'la anlaşamazken, bir süredir görüşme halinde olduğu Brezilyalı golcüden de yüksek maliyeti yüzünden vazgeçti. Antalya kampında denen ve beğenilen gurbetçi İlker Tugan'ın işini henüz bitiremeyen siyah beyazlılar, pazar günü oynanacak Kayserispor maçı öncesi sıkıntı yaşıyor.
Holosko'nun ayrılmasıyla hücum gücü zayıflayan, Afrika Kupası yüzünden yaklaşık 40 gün takımdan uzak kalacak Kalabane'nin de yerini dolduramayan Vestel Manisaspor, kupa maçında da Gençlerbirliği'nden 3 gol yiyerek taraftarlarını endişelendirdi.
"Tüm ekipler kadrolarını takviye ederken biz tam tersine güç kaybettik" diyen taraftarlar internet sitelerine gönderdikleri mesajlarda yönetimi eleştirdiler. Prensip anlaşmasına varılmasına rağmen ilk görüşmede rakamını yükselten Denizlisporlu Allyson'a düşünmesi için hafta sonuna kadar süre veren yönetim, Manisa'ya gelerek Tarık Almış Tesisleri'nde düz koşu yapan Beşiktaşlı Burak'la ilgili pürüzleri çözmeye çalışıyor.
Bu arada kaleci Bülent'in bonservisine 300 bin YTL teklif eden Eskişehirspor'un önerisi de kabul edilmedi.
haklısın abi, ama adamın bonservisini almışlar her türlü anlaşırlar bence...
puerta kalbimizde...
Burak imzayı attı
Beşiktaş'ın Holosko'ya karşılık Vestel Manisaspor'a verilen isimlerden Burak Yılmaz, yeni takımıyla sözleşme imzaladı. 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan genç futbolcu, 37 numaralı formayı giyecek.
Vestel Manisaspor, Filip Holosko’ya karşılık Beşiktaş’tan transfer ettiği Burak Yılmaz’a Tarık Almış Spor Tesisleri’nde resmi imzayı attırdı. 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan Burak Yılmaz, Vestel Manisaspor’da 37 numaralı formayı giyecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Basın Sözcüsü Arif Koşar, yöneticilerden Erdal Türek ve Ergun Türek’in katıldığı imza törenini çok sayıda basın mensubu takip etti. Vestel Manisaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen yıldız futbolcu Burak Yılmaz, “Burada çok iyi arkadaşlarım var. Elbirliği ile Vestel Manisaspor’u daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğiz. Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, Burak’ın transferini bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Burak’ı iki yıl öncesinde de transfer etmek istemiştik. O zaman bu transferi bazı pürüzlerden dolayı gerçekleştiremedik. Nasip bugüneymiş. Çok kaliteli bir oyuncu aldık. Burak’ın Vestel Manisaspor forması altında göstereceği performansla yeniden A Milli Takıma yükseleceğine inanıyorum” dedi.
Vardarer, Koray’ın da transferini büyük ölçüde bitirdiklerini, bu oyuncuyla kısa zaman içinde sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi. Basın Sözcüsü Arif Koşar’da Burak’ın takıma çok önemli katkılar yapacağına inandığını ifade ederek, “Burak atacağı gollerle bizleri sevindirecek. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 4 defa A Milli olmak üzere toplam 67 kez ay-yıldızlı formayı giyen Burak Yılmaz geçen sezon Beşiktaş forması altında oynadığı 43 maçta 7 gol kaydetti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allyson Santos resmen Manisalı
Vestel Manisaspor Denizlispor'dan transfer ettiği Brezilyalı defans oyuncusu Allyson Araujo Santos ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Tarık Almış Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ile Asbaşkan ve Basın sözcüsü Arif Koşar hazır bulundu.
Semih Varderer, Santos ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Daha önce Çaykur Rizespor ve Denizlispor'da oynayan Santos, Türkiye'yi ve ligimizi iyi tanıyor. İyi bir transfer yaptığımıza inanıyorum" dedi. Arif Koşar da Santos'dan uzun yıllar yararlanacaklarını söyledi. Takımın yeni oyuncusu Santos, yaptığı açıklamada, Vestel Manisaspor'un güçlü bir takım olduğunu bildiğini belirterek, takıma yararlı olmak için çalışacağını ifade etti.
Santos'un, Kalabane'nin yokluğunda Kayserispor ile oynanacak karşılaşmada ilk onbirde görev alması bekleniyor.
Last edited by LaigLeNoiR : 10.Ocak.2008 at 16:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu konuyu yeniden gundeme getirmek istiyorum ve ayrica Oguz Sabankay'in PA ne olucak onu da merak ediyorum. Kendisi sansiz sakatliklar gecirmis olmasina ragmen yeteneklerini ve potansiyelini kaybetmemis bi yoncudur tipki Aydin Yilmaz gibi ya da GS'de kendisini pek gosterememis bi Carrusca gibi yani -8 PA olmaya devam etmelidir. Ne olursa olsun Manisa'bub tum kadrosu her halie ile yeniden gozden gecirilmeli hemde cok ciddi bi bicimde ozellikle dogum yerleri, boy/kilo bilgilerinde ciddi hatalar vardi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son olarak da sunu da belirteyim Oguz Sabankay GS'de ikinci bi Arda Turan olabilir hatda bana gore Arda'dan bile yetenekli ozel meziyetleri olan bi oyuncu. Sanirim ligin son haftalarinda biraz forma sansi bulmaya baslamisti sezon oncesi kapinda da goze en cok batan oyuncusuydu. Eger talihsiz bi sakatlik yasamazsa sezon sonununu saglam bi sekilde getiricegini ve seneye GS'ye iyicene tecrubelenmis Lincoln'un yedegi hatda takimin yeni Emre Belozoglu tarzinda yani Hagi'li zamandaki gibi bi oyuncusu olucagini dusunuyorum. Genel olarak ozellikleri yerinde gibi duruyor belki work rate biraz yukseltilebilinir bi de 0 olan penalty taking'e bi rakam verilebilinir cunku bazen 15 gibi yuksek rakamlar cikiyor bu da bana pek gercekci gelmiyor onun haricinde diger ozellikler oldugu gibi kalmali. PPM'leri ve boy/kilo unutulmasin lutfen hadi hayirli isler size. Tabi sezon sonunda performans'ina gore yeniden gozden gecirilir ama simde gerek yok gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ama en azindan sakat olmadigi zamanlar en aindan ilk 18'e alinmasi icin CA 90-105 arasi bi rakama cekilebilinir, cunku 85 olunca 18'e bile nerdeyse hic giremiyor ama su durumda ikinci yarida Manisaspor'da ilk 11 oyuncusu bile olabilir 2. yarida o yetenek var onda en azindan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sik sakatlandigi icin injury proneness yukseltilebilinir mesela.
Last edited by licentia : 18.Ocak.2008 at 07:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Holosko
kontrat bitim tarihi: 31.05.2012
yıllık ücret: 800.000 avro
forma no: 23
Ayrıca Manisaspor'u araştıran arkadaşım bir sakıncası yoksa yapmayı düşündüğü Holosko profilini ekleyebilir mi?
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Sezer Öztürk,Nizamettin Çalışkan ve Metin Akan bu yıl düşüşteler tıpkı takımları gibi...
Manisaspor arastirmacisi sanirim buralara pek bakiyor ya da cevap vermekten pek hoslanmiyoru... umarim yamada burada yazilanlari goruruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manisaspor data'sindaki bazi hatalar hakkinda SI games forumlari dahil yaklasik 3-4 aydir yaziyorum gelecek yamada bunlar yansitilmazsa gercekten cok uzulucegim...
Last edited by licentia : 06.Şubat.2008 at 04:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)