Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

2 9.09%
  • Fenerbahçe

17 77.27%
  • Berabere biter

3 13.64%
1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Gaziantepspor - Fenerbahçe

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Red face

Fenerbahçe'li arkadaşlardan özür diliyorum.Bugün çok saçma sapan şeyler yazdığımın farkına vardım.Yazmamam gereken şeylerdi ama yazdım işte.Çevrenin gazına geldik biraz.Crespo09(du herhalde) nikli arkadaşta Fenerbahçe'ye karşı açık oynarsan bu olur mesajıda bu düşüncelerimi burada paylaşmamı fitilledi.

Açıkcası maçı izlememiştim ve yaptığım yorum gerçekle alakası yoktu.Gaziantep'in bilerek vermiş olamaz.Maçı seyrettikten sonra bu kanıya rahatlıkla varabilirsiniz.Kaleci Oğuz'unda bi suçu yok.Seyirci hakikaten ayıp etmiş.Valla Emre'nin dediği sahneyi görünce benimde içim burkuldu.Sonuçta hepimiz insanız.Hata yapabiliriz.Hem zaten futbol hata oyunudur.

Cengiz abinin dediği gibi Kemal'in attığı gol dengeleri bozmuş.Bu arada Kemal müthiş bir gol atmış.Kalecinin yapacağı bir şey yok.Ayrıca bugünkü oyun Kemal için artı bir motivasyon olacaktır.İşte son zamanlarda yaşanan Selçuk'un sarı kart cezalı olduğu öğrenilince hemen onun sahaya sürülmesi felan onu etkilemiş olabilir.Zaten gol sonrası sevincide biraz manidardı.Neyse 2.golde dediğim katı savunma eksikliğinden bahsedilebilir ama oradada Alex klasını konuşturmuş ve off the ball özelliğinin ne kadar iyi olduğunu göstermiş.Antep savunmasındada üst düzey oyuncular olmayınca golün gelmesi normal tabii.Golde bence Oğuz'un yine hatası yoktu.3.gol ise Antep'in artık 2 golden sonra dağılmasının sebebi.Yine Oğuz'da problem yok.4. ve 5. goller ise Antep tamamen oyun disiplininden kopunca Fenerbahçe'li oyuncuların tekniklerini konuşturarak atmışlar.Deivid'in attığı 4.golde durduğu yerden gol atması ilginçti.Ayrıca R.Carlos'un o hızlı gelen şuta kafasını koyması ve sonrasında Edu ile aralarında geçen diyalog futbol adına güzel enstantanelerdi.

Lafın özü bundan sonra milletin gazına gelip oraya buraya saldırmayacağıma söz veriyorum.Daha soğukkanlı olmaya çalışacağım.Haftaya Beşiktaş maçında Antep hayatının maçını oynasa bile.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 20.Ocak.2008 at 23:29
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri