Buqündn itibaren Valecia ile anlaşmış buluntmaktayım.Dün akşamda ki uzun toplantıdan sorna arkadaşlarım ve ben Valencia yı tercih ettik.Bunun en büyük sebebi iyi kadrosu ve Mestella'nın çekiçi ihtişamı.Taraftarlarıma simdiden ligin zirvesi için oynuyacagımızı belirtmek istiyorum...
Mestella
Takım Kadrosu
Samet Demir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Samet Demir 'in takım başındaki ilk idmandan sonraki basın toplantısı...
Değerli basın mennsubu arkadaşlarım buqun futbolcularımla tanıştım.Hepsi cok istekli ve kaliteli futbolcular.İlk idman olmasına rağmen hepsini cok neşeli ve çok hırslı gördüm.Hepsinin şuan ilk 11 için eşit şansı var.Bundan sonraki idmanlarda kim daha cok calısırsa daha istekli olursa formayı kapacak.
A.A muhabiri: Samet Bey transfer hakkında bilgi verir misiniz?
Öncelikle sorunuz için tşk ederim.Bütçemiz ve bnm prensiblerimdn dolayı nokta transferler yapmak istiyoruz.Zaten futbolcularım cok kalıtelı ama 1-2 mevkide sorunlarımız var.Bu bölgelere transfer yaparak takımı daha iyi duruma getirmek istiyoruz.
Fanatik muhabiri: Samet Bey hangi mevkilere kimleri transfer etmek istiyorusunuz?
Şuanlık orta sahağın ortası ve defansın ortasına transfer yapmayı düşünüyoruz.Yönetime gerekli listeyi bildirdik.Bundan sonrası yönetimin işi.
Arkadaşlar basın toplantısına katıldığınız için tşk ederim.