1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: Juventusla başlayan macera ( Bir tutkudur Football Manager ! )

Threaded View

@taytopcuoglu

Sezon sonu seninle anlaşma imzalayabiliriz ( : Aaritalo nedense benim oyunumda çıkmadı Seçili ligler Spain - Italy ve England ama yinede yok. Ben adından daha çok söz ettirecek dünya çapında bir yıldız transfer edelim derim + Backlerim Chiellini Felipe Barzagli ve Micah Richars sıralanışındalar. Ama Çok aşırı sakatlıklardan dolayı ki bunların çoğunluğu yıldız oyunculardı, Bir bocalama dönemi geçirdim. Ama şu an sorun giderildi ( :

@Lonondo

SS lerini koyduğum maçlar zaten benim için dönüm noktaları oldu. Çünkü Milan - Juventus ve Fiorentina maçlarına neredeyse yedeğinde yedek kadrosuyla çıktım ( : Ama yinede Buffon gibi bir kaleciniz varsa endişelenmenize kesinlikle gerek yok. Şu an ligde gayet iyiyim sezonu sanırım 1 yenilgi ile tamamlayacağım ve ilk sozun ki kadar olmasada gayet güzel bir puana ulaştım.

@Pazzini_06

Diğer maçlarında istatistiklerini birazdan koyacağım. Bu maçlar zaten benim şansım deil Buffon 'un kalitesi sayesinde kazanıldı. Yukarıdada belirtmiştim bu sezon taktiksel denemeler de bulundum ve en iyiyi elde etmeye çalışıyorum. Fenerbahçe atak yapmış olabilir ama defans hattım onları ceza sahası içine yaklaştırmadığından düzgün şut çekemiyorlar ve neredeyse çoğu kalecinin kucağına ve dışarı giden toplardan oluşuyor ( : + Orta sahama takviye gerekiyor bunun bende farkındayım, ayrıca forvet imi yenileyeceğim. Transfer bütçem şu an elimde 100 milyon $ var fakat istediğim futbolcuları alamadım. Bu yüzden sezon sonunu bekliyorum. Gözlemlerin için teşekkür ederim.

Ayrıca takip ettiğiniz ve bu güzel yorumlarla beni yönlendirdiğiniz için sizlere birer birer teşekkür ederim arkadaşlar. Sezonu tamamladığımda önemli maçları burda ayrıntıları ile sizlerle paylaşacağım...
    Last edited by Smeudreant : 23.Ocak.2008 at 17:05

Mesaj Yetkileri