VEEEEEE

Maç Öncesi Konuşmalar:

Muhabir:Evet sayın seyirciler bu gün burda Şampiyonlar Ligi Finalinde birlikteyiz.Yanımda Sir Smeudreant Gumus bulunuyor.Evet Sayın Smeudreant Gumus ŞL başlamadan yapılan istatistiklerde buraya gelmeniz imkansız olarak görülüyordu.Siz ve takımınız bir imkansızı başardınız.Bu konuda ne diceksiniz?
Sir Smeudreant Gumus:Juventus bölesine büyük bir klüp iken neden buraya kadar gelmemiz mucize olarak gösteriliyor anlamıyorum.
Muhabir:Bu akşamki maçta Real Madrid favori olarak gösteriliyor buna ne diceksiniz?
Sir Smeudreant Gumus:Sahaya çıkıp yüreğimizi ortaya koyacağız.Bu maçı oyuncularımla birlikte kazanmak istiyoruz ve bunu yapacağımızdan eminim.
Muhabir:Evet şu anda yanımızda Juventus'un lideri Buffon var.Evet Buffon Juventus'un kilit oyuncusu olarak gösteriliyorsun.Ne diyeceksin?
Buffon:Sahaya çıkarım ve bütün gücümle takıma yararlı olabilmek için çalışırım.Bu günde farklı olmayacak.
Muhabir:Son olarak yanımızda Bernd Schuster var.Evet Schuster bu maçım mutlak favorisi gösteriliyorsunuz ne diceksiniz?
Bernd Schuster:Tabikide biz kazanacağız.Bu sorunun sorulması bile hata.Şimdi bu çaylak beni mi yenicek?

VE İŞTE O MAÇ

Muhabir:Sayın Bernd Schuster nereye kaçıyorsunuz?
Bernd Schuster:Kaçmıyorum ütüyü ocakta unutmuşum.
Muhabir:Efendim 3-1 yenildiniz.Ne diceksiniz?
Bernd Schuster:Şans,şans,şans...(Ve Karanlıklara karışır...)
Muhabir:Şu anda yanımızda Sir Smeudreant Gumus var.Evet Gumus maçı kazandınız ve Şampiypnlar Ligi Şampiyonu oludunz.Hisleriniz nelerdir?
Sir Smeudreant Gumus:Sahaya çıktık ve gerçek bi şampiyon gibi oynadık.Maç öncesi bana çaylak diyen Bernd Schuster’ı göremiyorum
Muhabir:Ütüsünü ocakta unutmuş.
Her kez gülmekten kopar...

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU JUVENTUS