Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 90 sonuç

Konu: [TSL] Kayserispor Araştırması 2008

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

kayserisporda bazı oyuncuların çıkış yakaladığı düşüncesindeyim ancak mehmet topuz ile gökhan ünal o kadar önplandaki diğer oyuncular farkedilemiyor...

çıkış yapanlardan
    brinci isim bence cangale...mehmet topuzun biraz gölgesinde kalıyor eğer bu önemli yıldız takımdan ayrılıra daha fazla nsiyatif alacağı ve top kullanacağı muhakkak...şuana kadar lgde ve kupada 4 gol atmışş bir orta saha oyuncusu için idael...kendini dahada gelştireceğinden hiç şüpheniz olmasın....yalnız biraz agresif bir oyuncu..

diğer br önemli çıkış yapan isimde AYDIN TOSCALI geçen yıllarda sürekli oynayamayan aydın bu yıl takımının oynadığı 20 maçın tamamında 90 dakka oynayarak büyük çıkış yaptı savunmanın bel kemiği pozisyonundaki oyuncu henüz golle buluşamadı belki ama kimse zaten ondan gol atmasını beklemiyordu...istikrarıyla takımının değişmezlerinden oldu..

aslında kemal okyay ve mehmet erende çıkıştalar ama bu çıkışlarını sürekliliğe dönüştüremediler..ama ne olursa olsun şundan eminim mehmet topuz ve gökhan ünal gitselerde kayserispor artık ayakları yere sağlam basan kalitelşi bir klüp olma yolunda

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet ERENde süper bir çıkış var cası 135 gibi olabilir ayrıca cangeleye değinmek istiyorum ilk yarı fazla forma şansı bulamamasına rağmen ikinci yarıya bomba gibi girdi.Süper tekniği ve hızyla çok dikkat çeken bir oyuncu ve ivanovda bu sezon tam bir istikrarabidesi cası 135 olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kemal Okyay unutulmamalı yetenekli oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Kemal Okyay unutulmamalı yetenekli oyuncu.
    evet oda yetenkşli bir oyuncu suratlı ve iyi orta açabiliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar genel olarak sorularınıza cevap vereyim oyuncularının CA lariyla ilgili

Ivankov, Dimitar (134)
    Cangele, Franco (130)
    Aydin, Toscali (127)
    Mehmet Eren, Boyraz (126)
    Kemal, Okyay (107)

olarak değiştirildi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

mehmet topuz orta sahanın heryerinde oynuyor.Sadece dm'de oynamadı galiba.Çalışkan yırtıcı güçlü bir orta saha oyuncusu.Zayıf olan bir yanı yok bütün özellikleri orta düzeyde.Bu yüzden her takımda bulunması gereken bir oyuncu tipi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor iç transferde Leonardo Iglasias ile 31.05.2009 tarihine kadar sözleşmesini uzattı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by halil85 View Post
    Arkadaşlar genel olarak sorularınıza cevap vereyim oyuncularının CA lariyla ilgili

Ivankov, Dimitar (134)
    Cangele, Franco (130)
    Aydin, Toscali (127)
    Kemal, Okyay (107)

olarak değiştirildi
    cangele dışında iyi ayarlanmış cangele süper bir performans sergilemeye başladı son iki maçtır stdadda topuz ve gökhandan populer ca 135 olmasını bekleridim
    Last edited by deniz.91 : 23.Ocak.2008 at 12:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Mehemt Topuz'a DR 15 DWR'da 10-15 arasi verilsin ki milli takim'a muslu gibi adamlar secilmesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Mehemt Topuz'a DR 15 DWR'da 10-15 arasi verilsin ki milli takim'a muslu gibi adamlar secilmesin.
    Milli takımda zaman zaman her ne kadar drde oynasada topuzun yeri orası değil terime bakmayın siz

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Topuz'un yeri orasi mi diyoruz 15 degeri verilince o mevkide sadece oynayabiliyor. Yani oyunda Muslu gibilerinin Milli Takim'a secilmesi hic gercekci degil....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gökhan Ünal söleşmesiniz uzattı 2009 yılına kadar.Zaten uzatmışlardı ama TFF sitesinde yeni yazıyor

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=557340

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ivankov, Dimitar (134)
    Cangele, Franco (130)
    Aydin, Toscali (127)
    Kemal, Okyay (107)

olarak değiştirildi
    Off Halil kardeşim Cangele çok yerinde olmuş ama Mehmet Eren' i baya yükseltmişsin. Çok iyi bir oyuncu geçen sene de Erciyes' te çok iyi maçlar çıkarmıştı. Baya yükselmiş
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Ivankov, Dimitar (134)
    Cangele, Franco (130)
    Aydin, Toscali (127)
    Kemal, Okyay (107)

olarak değiştirildi
    hakketen bu işi layıkıyla yapmışın çok sağol gözünden kaçmamış hiçbiri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Off Halil kardeşim Cangele çok yerinde olmuş ama Mehmet Eren' i baya yükseltmişsin. Çok iyi bir oyuncu geçen sene de Erciyes' te çok iyi maçlar çıkarmıştı. Baya yükselmiş
    Kayserispor'un genelinde bir yükselme oldu kardeşim seninde bildiğin kriteler ölçüsünde yukarıda yazdığım CA lardan sonra biraz değişme oldu Mehmet Eren (128) Cangela (133) oldu, bazı oyuncularda CA larda düşmeler oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Avendano'nun durumu nedir?Hiç izleme fırsatım olmadı.Bir de Marcelo Mendez bu oyuncu bonservisiyle mi gitti?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avendano'nun durumu nedir?Hiç izleme fırsatım olmadı.Bir de Marcelo Mendez bu oyuncu bonservisiyle mi gitti?
    Avendano CA (128) ,Marcelo Mendez tff sitesinde sözleşmesi 06.08.2007 tarihinde Karşılıklı Fesih yapılmıştır yazıyor muhtemelen bonservisiyle gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

teşekkürler bilgi için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

teşekkürler bilgi için.
    Rica ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Avendano CA (128) ,Marcelo Mendez tff sitesinde sözleşmesi 06.08.2007 tarihinde Karşılıklı Fesih yapılmıştır yazıyor muhtemelen bonservisiyle gitmiş
    Evet Mendez bonservisyle gitti.Şunda Kyaserisporun oyuncusu değil

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Sanirim oyunda milli takimda gene Muslu Nalbantoglu'lara kalicagiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Muslu' nun datası bizde değil. Bu yüzden Home repini ve ca' sını düşüremiyoruz. Gökhan Gönül yükseldi belki Gökhan onun yerini alır. Bu arada Deniz Mehmet Eren 135 olabilir demiş. Mehmet Eren Türkiye' nin en iyi oyuncularından biri mi? Tamam 2 sezondur zaman zaman çok iyi oynuyor. Fiziği çok iyi boylu poslu çok iyi deplase oluyor iyi hızlanıyor ama 135 ca olması imkansız. Cangele için ise çok fazla söz söylemeye gerek yok gerçekten çok çok iyi bir oyuncu. Sakaryaspor' u tebrik ediyorum Martinez ve Cangele' yi Türkiye gitrdikleri için ama nasıl küme düştüler bilemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Muslu' nun datası bizde değil. Bu yüzden Home repini ve ca' sını düşüremiyoruz. Gökhan Gönül yükseldi belki Gökhan onun yerini alır. Bu arada Deniz Mehmet Eren 135 olabilir demiş. Mehmet Eren Türkiye' nin en iyi oyuncularından biri mi? Tamam 2 sezondur zaman zaman çok iyi oynuyor. Fiziği çok iyi boylu poslu çok iyi deplase oluyor iyi hızlanıyor ama 135 ca olması imkansız. Cangele için ise çok fazla söz söylemeye gerek yok gerçekten çok çok iyi bir oyuncu. Sakaryaspor' u tebrik ediyorum Martinez ve Cangele' yi Türkiye gitrdikleri için ama nasıl küme düştüler bilemiyorum
    Valal bai ben caları pek anlamam.Sadece iyi olduğunu söyleme istedimYüksek önerdiysem kuusruma bakmayın siz ayarlarsınız

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Rica ederim Deniz kusura bakmak değil maksat buraya giren arkadaşlarımızı bilgilendirelim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor paf takımdan çıkardığı Resul Ekrem Turhan ile profesyonel sözleşme imzaladı ancak mevkisi hakkında pek bir bilgim yok

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

mehmet eren konusunda el hacı:-) ya katılıyorum...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Mehmet Eren Boyraz'ın, teknik özellikleri kısıtlı(uzaktan vuruşları ve orta yapma dışında ben çok iyi olduğunu göremedim özellikle bitiricilik) fakat fiziksel olarak çok iyi bir oyuncu.Severek izliyorum.Özellikle sol tarafı çok iyi kullanıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Eren Boyraz'ın, teknik özellikleri kısıtlı(uzaktan vuruşları ve orta yapma dışında ben çok iyi olduğunu göremedim özellikle bitiricilik) fakat fiziksel olarak çok iyi bir oyuncu.Severek izliyorum.Özellikle sol tarafı çok iyi kullanıyor.
    Mehmet Eren dribling özelliğide çok iyi olan bir oyuncu sol kanadı çok iyi kullanıyor ayrıca dediğin özellikleride baya iyi bu sezon çok iyi bir performans sergiliyor fatih ceylanı ve kemal okyayı kesmeyi başardı

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Evet melo çok doğru görmüşsün. Mehmet Eren' in bitiriciliği kötü denebilecek düzeyde. Defansın arkasına çok iyi sarkıyor, hareketli bir oyuncu palet gibi bacakları var böylece çok iyi hızlanabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evet melo çok doğru görmüşsün. Mehmet Eren' in bitiriciliği kötü denebilecek düzeyde. Defansın arkasına çok iyi sarkıyor, hareketli bir oyuncu palet gibi bacakları var böylece çok iyi hızlanabiliyor.
    Evet abi hızı çok iyi hatta lakabı rüzgarın oğlu ama bitiricliği düşük biraz bu sezon bitiriliği biraz daha arttı geçen yıla kadar çok iyi bir oyuncu bitiriciliğini saymazsak

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Mehmet Eren dribling özelliğide çok iyi olan bir oyuncu sol kanadı çok iyi kullanıyor ayrıca dediğin özellikleride baya iyi bu sezon çok iyi bir performans sergiliyor fatih ceylanı ve kemal okyayı kesmeyi başardı
    Fatih Ceylan ve Kemal Okyay teknik özellikleri iyi olan fakat fiziksel olarak çok iyi olmayan oyuncular.Fatih Ceylan çok sakatlık yaşayan bir oyuncu,Kemal Okyay ise 90 dakika oynayacak fiziğe henüz erişemedi.Serbest vuruşları ve pas özellikleri çok iyi bu iki oyuncu kendilerini fiziksel olarak geliştirmedikleri sürece ilk 11'in değişmezi olamazlar.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri