Quote Originally Posted by Oghuse View Post
Agüero'yu da alırsan tam olacak o zaman kimse seni tutamaz gerçi şu halinle bile tutulmazsın ama.
Agüero 'nun fanatikleri arasında bende varım ( : Şu an Milanda oynuyor ve tutulması gerçekten zor bir futbolcu. Alabilmek için elimden gelen gayreti göstericem.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
Save dosyasını paylaşabilirsin herhalde bu başlık altından, olmazsa sabit olan başlıktan paylaş. Bekliyoruz.
Bu sezonuda tamamladıktan sonra save dosyamı paylaşacağım ( : Kayıtlı oyunumda Italy - Spain - England seçili. Umarım sizlerde benim büyük zevk aldığım bu oyundan zevk alırsınız.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
Bence daha ucuz olursa bojan'ı al.
Daha sonra açıklayacaktım ama sen çok kurcalıyorsun bu işleri Bojan 'ın sözleşmesi sona eriyor ve sanırım benim ekibime dahil olucak...

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
yanlış anlama herhangi bir şüpheyle değil gayet iyi niyetle istedim. juventus topicini incelersen mesajlarımın çoğunu oraya yazdığımı ve juventuslu olduğumu anlarsın
müsait olduğun zamanda veya juveyle hedeflerine ulaştığında paylaşırsan çok sevinirim.
Yok benim öyle konuşmamın nedeni, anlamadığım bir biçimde kariyerime ilgi az Acaba dedim hile yaptığımımı düşünüyorlarda takip etmiyorlar. O yüzden böyle bir şey söyledim ve sezonu tamamladıktan sonra save dosyamı paylaşacağım. Juve hayranı olduğunu bilmek güzel. Lig bitimine az kaldı biraz daha sabır ( :

Herkese yorumları ve önerileri için birer birer teşekkür ederim arkadaşlar.